Danish Youth Jazz Orchestra (DK) poster
Danish Youth Jazz Orchestra (DK) poster

Oplev de spirende unge talenter i Danish Youth Jazz Orchestra til Musikhuset Swinger.

Danish Youth Jazz Orchestra går på scenen med koncerten We Are DYJO. Orkesteret har selv skabt repertoiret, idet hver musiker har haft ansvaret for at vælge, komponere eller arrangere et nummer på sætlisten.

Til hvert af numrene knytter sig en lille historie fra musikerne om, hvorfor netop dette nummer er blevet valgt. Således er We Are DYJO en enestående mulighed for at komme tæt på orkesterets musikere der, hvor de føler sig allermest hjemme: i bigbandmusikken. 

Danish Youth Jazz Orchestra (DYJO) er et fremadstormende ungdomsbigband på den danske jazzscene. Orkesteret består af regionens spirende talenter på vej frem i det danske jazzmiljø og fungerer både som et ungt elite-bigband og som talentudviklingsbase i Region Midtjylland.

Danish Youth Jazz Orchestra giver plads til det vilde, skæve og eksperimenterende, men med rod i det traditionelle.

Danish Youth Jazz Orchestra modtager støtte fra Aarhus Kulturudviklingspulje og fra Region Midtjylland som en del af Jazzfabrikken – et regionalt udviklingssamarbejde mellem Aarhus Jazz Orchestra, Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Musikskole.

Orkestret ledes og dirigeres af trommeslageren John Riddell, der trods sin unge alder allerede sat sit spor på den danske jazzscene med mange forskellige solister og orkestre. Han er en af de mest efterspurgte unge trommeslagere i Danmark, fast medlem af Aarhus Jazz Orchestra og har spillet med et hav af danske og internationale solister.

Om Musikhuset Swinger

Ridehuset Swinger flytter hjemmefra! – På grund af et stort byggeprojekt nær Ridehuset har Aarhus Jazz Orchestra udvidet samarbejdet med Musikhuset og glæder sig til at invitere publikum indenfor til det helt nye, og alligevel velkendte koncept, Musikhuset Swinger.

13. - 16. juli kan jazzglade festivalgængere nyde fællesskab, mad og store musikalske oplevelser i Musikhusets foyer og i Musikhusparken – med fri entré til alle koncerter.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset glæder sig til at byde indenfor til Musikhuset Swinger.

Se program for festival

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede