International Youth Big Band Camp poster
International Youth Big Band Camp poster

Unge talenter under ledelse af DR Big Bands dirigent. 

Til Musikhuset Swinger har Aarhus Jazz Orchestra og Jazzfabrikken fornøjelsen af at præsentere resultatet af International Youth Big Band Camp 2022 under ledelse af Miho Hazama.

International Youth Big Band Camp inviterer talentfulde unge musikstuderende fra forskellige europæiske konservatorier til at gæste Aarhus og i en uge spille sammen i et sublimt ungdomsbigband. Til denne koncert vil det sammensatte talentbigband med Miho Hazama i spidsen fylde Musikhuset med bl.a. Hazamas egne spektakulære kompositioner.

Den Grammy-nominerede komponist Miho Hazama er en af ​​de mest talentfulde komponister og arrangører i sin generation. Komposition er hendes sande kald, og hun har skabt værker til mange forskellige musikalske sammenhænge.

I 2019 tiltrådte Miho som chefdirigent for Danmarks Radios Big Band og udgav det første album med DR Big Band, Imaginary Visions i 2021. 

Jazzfabrikken er et treårigt regionalt udviklingsprojekt med opstart i 2019, som skal bidrage til styrkelse af den musikalske fødekæde og talentudvikling inden for rytmisk musik. Projektet har særligt fokus på talentudvikling på alle niveauer. Det er Aarhus Jazz Orchestra, Aarhus Musikskole og Det Jyske Musikkonservatorium, som står bag projektet, der bl.a. er støttet af Region Midtjylland. 

Line-up

Miho Hazama (cond.), International Youth Big Band Camp

Om Musikhuset Swinger

Ridehuset Swinger flytter hjemmefra! – På grund af et stort byggeprojekt nær Ridehuset har Aarhus Jazz Orchestra udvidet samarbejdet med Musikhuset og glæder sig til at invitere publikum indenfor til det helt nye, og alligevel velkendte koncept, Musikhuset Swinger.

13. - 16. juli kan jazzglade festivalgængere nyde fællesskab, mad og store musikalske oplevelser i Musikhusets foyer og i Musikhusparken – med fri entré til alle koncerter.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset glæder sig til at byde indenfor til Musikhuset Swinger.

Se program for festivalen

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede