Musikhuset SPOT Festival Foto Jonas Høholt 1920 1980

Information om coronavirus

Musikhuset er åbent igen, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi forventer med enkelte undtagelser at gennemføre alle planlagte arrangementer.

På denne side har vi samlet generel information om, hvordan vi sikrer en god og tryg oplevelse, når du besøger Musikhuset.

Vi kontakter alle gæster med nærmere info om det enkelte arrangement. Vi kontakter dig på den e-mail eller det telefonnummer, du har oplyst ved køb af billetter.

Vi opfordrer dig til at læse denne info grundigt, så du er bedst muligt klædt på til dit besøg, og vi alle kan få en god oplevelse i Musikhuset.

Krav om mundbind og coronapas

Det er et krav, at alle, der er fyldt 15 år og besøger Musikhuset, skal fremvise et gyldigt coronapas. Husk at medbringe dit coronapas og sikre dig, at du hurtigt kan tilgå det på din telefon. Vi anbefaler, at du benytter coronapas-appen

Alle gæster, der er fyldt 12 år skal bære mundbind, når de bevæger sig rundt i huset. Du må tage mundbindet af, når du sidder ned. Kravet om mundbind gælder fra fredag den 10. december kl. 16.

Vi opfordrer alle vores gæster til at følge disse råd, så vi kan få en vellykket, velafviklet og tryg aften i Musikhuset.

 • Medbring mundbind, coronapas og ID
 • Kom i rigtig god tid. Musikhuset åbner senest 1 time før arrangementsstart
 • Opdatér dit coronapas og ha’ det klar, når du ankommer til Musikhuset
 • Vi tjekker coronapas ved indgangen til Musikhuset eller i døren til salen
 • Medbring varmt tøj, hvis det er koldt udenfor. Der kan være kø ved indgangen.
 • Informér dem, du skal i Musikhuset med, om vores retningslinjer
 • Bliv hjemme, hvis du føler dig syg

Med kravet om fremvisning af et coronapas gælder det, at gæster skal kunne forevise dokumentation for enten vaccination, negativ test eller tidligere smitte. Det betyder, at følgende dokumentationsmuligheder gælder som adgang.

 • Første vaccination. Gælder som gyldigt coronapas i perioden fra 14 dage efter første vaccination og indtil 42 dage efter
 • Gennemført vaccinationsforløb. Et vaccinationsforløb anses for gennemført umiddelbart efter den afsluttende dosis
 • Et negativt testresultat fra en antigentest (hurtigtest), der er højst 48 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget. En covid-19-test foretaget som en PCR-test gælder i 72 timer
 • Et positivt resultat af en covid-19-PCR-test, der er mindst 14 dage og maksimalt 8 måneder gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget

Husk også at medbringe ID i form af pas, kørekort eller sundhedskort. Navnet på indehaveren af coronapasset skal svare til navnet på medbragt ID. Du risikerer at blive bortvist, hvis du ikke har et gyldigt coronapas.

Vi anbefaler, at du downloader og aktiverer Smittestop app'en hvis du ikke allerede har den.

Du kan læse alle detaljer om myndighedernes regler og retningslinjer på coronasmitte.dk.

Følgende personer og områder er undtaget for coronapas:

 • Børn under 15 år.
 • Personer, der kan fremvise dokumentation udstedt og underskrevet af et kommunalt borgerservicecenter for at være undtaget fra krav om COVID-19-test.

Hvis du er tvivl om, hvad der gælder som dokumentation for undtagelse af coronapas, skal du ringe til myndighedernes fælles coronahotline på 70 20 02 33. 

Aflyste arrangementer

Vi afvikler som udgangspunkt alle arrangementer. Der vil dog være enkelte arrangementer, som ikke kan gennemføres på grund af corona-restriktioner i Danmark eller andre lande. Hvis dit arrangement bliver aflyst, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du kan læse mere om refusion af billetter her.

Der kan hurtigt komme ændringer, og vi følger naturligvis løbende myndighedernes udmeldinger. Vi vil bestræbe os på, at I får besked om ændringer så hurtigt som muligt.

Vi håber på din forståelse, så vi kan passe godt på hinanden og få en god oplevelse i Musikhuset. 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede