Queenmachine Århus18 Foto Thinkalike 1920 1980

Musikhuset Aarhus søger kommunikationspraktikant

Brænder du for kultur og fede liveoplevelser? Har du mod på at arbejde med tekst, billeder og video på digitale platforme? Vil du være med til at ramme Musikhusets op mod 1 million gæster med vedkommende og relevant kommunikation?

Vi søger en ny praktikant til efteråret 2024, som skal være med til at sætte den kulturelle dagsorden i Nordens største musikhus.

Du bliver en del af Musikhusets PR og marketingafdeling, der skal sikre billetsalg og vedkommende kommunikation af de mere end 1.500 liveoplevelser, der hvert år foregår på husets 10 scener. Det sker gennem annoncering på eksterne platforme og produktion af digitalt indhold i form af tekst, video og billeder til Musikhusets egne mediekanaler.

Du er som praktikant med til at gøre kommunikation og dialog med Musikhusets gæster nærværende, vedkommende og interessant. Det foregår via nyhedsbreve, sociale medier, pressearbejde, fordelsklubber og Musikhusets hjemmeside. Du kommer også til at bidrage med indhold til Musikhusets magasin, der udkommer to gange årligt.  

Du har base i Musikhusets kommunikationsafdeling og sidder på kontor med fem dedikerede kolleger og to seje stundentermedhjælpere.

Opgaver

 • Nyhedsbreve
 • Digital markedsføring
 • Indhold til sociale medier herunder
  • Kreativ konceptudvikling og vinkling
  • Videoproduktion og klipning via videokamera og mobil
  • Planlægning af storyboards samt koordinering og interviews med kunstnere
 • Planlægning, koordinering og udførelse af pressearbejde
 • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside
 • Researche og skrive artikler og tekster til Musikhusets magasiner
 • Korrekturlæsning

Om Musikhuset

Musikhuset Aarhus er Nordens største musikhus og bliver hvert år besøgt af op mod 1 million gæster. Med storslået akustik og smuk arkitektur danner husets seks sale og 10 scener ramme om mere end 1.500 årlige arrangementer.

Musikhuset byder på oplevelser for enhver smag. Børneforestillinger, koncerter, musicals, comedy, dans, teater, opera, filmkoncerter, symfonikoncerter samt møder, events og konferencer for erhvervslivet.

Vejledning

Du vil få løbende feedback fra kollegerne i afdelingen. Vi sørger også for, at praktikanten altid har arbejdsopgaver og hjælper til, at praktikantens egne idéer kan realiseres. Hvis du ønsker det, kan månedlige praktikantmøder arrangeres, men daglig vejledning og feedback spiller i forvejen en central rolle på kontoret.  

Praktikperiode

6 måneder. Gerne med start august 2024 

Praktikken er ulønnet.

Lyder det spændende?

Send en motiveret ansøgning og dit cv til Thomas Råhlin på thr@aarhus.dk. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Thomas på 22309622. Vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede