DSC 7312

Pauseservering i Musikhuset

Ønsker du lidt lækkert i pausen, så har du flere muligheder for pauseservering i Musikhuset.

NEMpause 

Vi har vores NEMpause, hvor der er drikkevarer og snacks ad libitum i pausen i et aflukket område. Drikkevarer og snacks må ikke fjernes fra området, og en NEMpause billet giver adgang til området for en person. NEMpause kan købes ved forestillinger med pause i Store sal og Symfonisk sal. Som udgangspunkt afholdes NEMpause i Foyer Syd ved Store sal og Torvet ved Symfonisk sal.

Forudbestil drikkevarer til pausen

Det er også muligt at forudbestille drikkevarer til pausen når du ankommer til Musikhuset. Her skal du blot henvende dig ved en valgfri bar, og informere personalet om, at du ønsker at forudbestille drikkevarer til pausen. Personalet tager imod din bestilling og du betaler med det samme. Herefter informere personalet dig om hvor du kan afhente dine bestilte drikkevarer i pausen.

Flere barer

Det er også muligt at købe drikkevarer i de forskellige barer i pauserne. Vi har flere barer placeret i huset, og vores nyeste bar nede foran Symfonisk sal og Rytmisk sal er også åben, så du kan med fordel anvende denne når du er til forestilling i disse sale også før forestillingen starter.

Der findes mange forskellige former for pauseservering i Musikhuset. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har brug for en gruppeservering. 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede