Vi er gået ind i kampen mod madspild, og har derfor et tæt samarbejde med DAKA Refood. Grundet vores fokus på madspild, har vi ingen a la carte servering. Ønsker du at spise i vores skønne brasserie skal du forudbestille en af vores special sammensatte menuer, så vores kokke kan forberede din mad med fokus på minimalt spild.
Vi kan derfor, som udgangspunkt, ikke tage imod bordbestillinger på selve dagen. Specialkost skal meddeles 3 dage forinden på enten telefon eller mail.
MUSIKTAPAS
Smagebræt med lækre kolde anretninger
Lun hovedret
Sødt eller ost
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør
Alle retter er portionsanrettet
Kr. 295,- pr. person
OBS: Petitmenu er ændret til Musiktapas efter sommer 2023. Har du allerede købt en petitmenu, så overgår den blot automatisk til den nye menu. Hovedretten til musiktapas står herunder, mens forretten og sødt eller ost kan variere fra dag til dag.
Hovedret (marts)
Langtidsbraiseret oksespidsbryst med græskar puré, serveret med dagens grønt & asiatisk BBQ-sauce
Hovedret (april)
Kyllingebrystfilet med græskar puré, serveret med dagens grønt & Kerala Curry sauce
Brasseriemenu (Marts) | Oplevelsesmenu (Marts) | |
Forret - Seafood Skaldyrssuppe med håndpillede rejer, brød croutoner, grøn olie & mix af urter |
Forret (+Velkomstdrink & snacks) Skaldyrssuppe med håndpillede rejer, brød croutoner, grøn olie & mix af urter |
|
Hovedret - The Sea Dagens fisk med cremet perlebygotto, purløg, stegte svampe, citronskal, gulerødder & vesterhavsost |
Hovedret (+udvalgte vine til menuen) Dagens fisk med cremet perlebygotto, purløg, stegte svampe, citronskal, gulerødder & vesterhavsost |
|
Dessert - I Am Oranges Appelsin mazzarinkage med chokolade-appelsinmousse, knasende nødder & sorbet |
Dessert (+kaffe to go) Appelsin mazzarinkage med chokolade-appelsinmousse, knasende nødder & sorbet |
|
|
Kr. 395,- pr. person |
|
Kr. 725,- pr. person |
Vegetar brasseriemenu (Marts) | ||
Forret - Tomat Grillede bøftomater med Unika Gammelknas, brødcroutoner & balsamico vinaigrette |
|
|
Hovedret - Perlebygotto Cremet perlebygotto med purløg, svampe, gulerødder & Vesterhavsost |
|
|
Dessert - I Am Oranges Appelsinmazzarinkage med chokolade-appelsinmousse, knasende nødder & sorbet |
|
|
Brasseriemenu (April) | Oplevelsesmenu (April) | |
Forret Confiteret laks med ristede hasselnødder, øl og brødchips, mix af urter & fermenteret hvidløgssifon |
Forret (+velkomst & snacks) Confiteret laks med ristede hasselnødder, øl og brødchips, mix af urter & fermenteret hvidløgssifon |
|
Hovedret Langtidstilberedt Duroc-gris med årstidskål, saltbagt selleri, Kerala Curry, løgkompot & vilde ris |
Hovedret (+udvalgte vine til menuen) Langtidstilberedt Duroc-gris med årstidskål, saltbagt selleri, Kerala Curry, løgkompot & vilde ris |
Dessert Rabarbertærte, pisket creme fraiche med vanilje, rabarberkompot, crumble & sorbet |
Dessert (+kaffe to go) Rabarbertærte, pisket creme fraiche med vanilje, rabarberkompot, crumble & sorbet |
Kr. 395,- pr. person |
|
Kr. 725,- pr. person |
Vegetar brasseriemenu (April) | ||
Forret Pocherede æg med ristede hasselnødder, rugbrødchips, mix af urter & fermenteret hvidløgssifon |
|
|
Hovedret Sauteret kål med saltbagt selleri, Kerala Curry, løgkompot & vilde ris |
|
|
Dessert Rabarbertærte med pisket creme fraiche-vanilje, rabarberkompot, crumble & sorbet |
|
|
Bordbestilling skal gøres online i den lilla boks under. Du søger dit arrangement frem og vælger menu samt antal. Herefter udfyldes oplysninger og betaling. Bliver du forhindret kan du blot kontakte os, og vi refundere dine penge (alle afbud skal ske seneste kl. 12.00 på dagen for spisning). Når du har bestilt maden, får du automatisk madbilletter, og du skal derfor ikke bestille bord, det sker automatisk ved bestilling af madbilletter.
Maestro er åben i forbindelse med forestillinger i Store sal eller Symfonisk sal og åbner for spisning kl. 17.00. Vi anbefaler, at man ankommer til spisning cirka 2 timer før forestillingen starter – ved oplevelsesmenu 2,5 time før. Ved eftermiddagsforestillinger i Store sal og Symfonisk sal er det muligt at spise efter forestillingen.