Vores menuer

Vi er gået ind i kampen mod madspild, og har derfor et tæt samarbejde med DAKA Refood. Grundet vores fokus på madspild, har vi ingen a la carte servering. Ønsker du at spise i vores skønne brasserie skal du forudbestille en af vores special sammensatte menuer, så vores kokke kan forberede din mad med et minimalt spild. Vi kan derfor, som udgangspunkt, ikke tage imod bordbestillinger på selve dagen. Specialkost skal meddeles 3 dage forinden på enten telefon eller mail.

 

Rejse
Musik menu
MUSIKMENU - Petit   MUSIKMENU - Grand

Smagebræt med lækre kolde anretninger

Lun hovedret

Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør

Alle retter er portionsanrettet

 

Smagebræt med lækre kolde anretninger

Lun hovedret

Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør

Alle retter er portionsanrettet

 

 

Ekstra:
Dessert

2 gl. vin

Kaffe & snacks to-go (må tages med ind i salen)

Kr. 249,- pr. person

 

Kr. 459,- pr. person

 

Maestro Logo 2000X2000
Brasseriemenu
Brasseriemenu (November)   Oplevelsesmenu (November)

Forret

Carpaccio af Tun med wasabi mayo, øllebrød chips, sort hvidløg, urter & gammelknas

 

Forret (+Velkomst & snacks)

Carpaccio af Tun med wasabi mayo, øllebrød chips, sort hvidløg, urter & gammelknas

Hovedret

Skindstegt unghanebryst med romanesco, stegt glaskål, græskar, pommes Anna, hasselnød & portvin sauce

 

Hovedret (+udvalgte vine til menuen)

Skindstegt unghanebryst med romanesco, stegt glaskål, græskar, pommes Anna, hasselnød & portvin sauce

Dessert

Klassisk creme brulé & sorbet 

 

Dessert (+kaffe to go)

Klassisk creme brulé & sorbet 

Kr. 350,- pr. person

 

Kr. 695,- pr. person

Lam
Kommende Brasseriemenu
Brasseriemenu (December)   Oplevelsesmenu (December)

Forret

Bagt mørksej med tørret æggeblomme, fennikel crudite & røget muslinge fumet 

 

Forret (+Velkomst & snacks)

Bagt mørksej med tørret æggeblomme, fennikel crudite & røget muslinge fumet 

Hovedret

Skindstegt andebryst med bagt bede, kål, kastanjer pure, pom anna & sauce kirsebær 

 

Hovedret (+udvalgte vine til menuen)

Skindstegt andebryst med bagt bede, kål, kastanjer pure, pom anna & sauce kirsebær 

Dessert

Hvidchokolade gateau marcel med twill, passionsfrugt gelé & sorbet 

 

Dessert (+kaffe to go)

Hvidchokolade gateau marcel med twill, passionsfrugt gelé & sorbet 

Kr. 350,- pr. person

 

Kr. 695,- pr. person

Snacks og vin inden forestillingen

Den Skaldede Frisør Menu

Pretty Woman menu

Boef
Bordbestilling

Bordbestilling skal gøres online i den lilla boks under. Du søger dit arrangement frem og vælger menu samt antal. Herefter udfyldes oplysninger og betaling. Bliver du forhindret kan du blot kontakte os, og vi refundere dine penge (alle afbud skal ske seneste kl. 12.00 på dagen for spisning). Når du har bestilt maden, får du automatisk madbilletter, og du skal derfor ikke bestille bord, det sker automatisk ved bestilling af madbilletter. 

Bestil mad og drikke til dit arrangement

Maestro er åben i forbindelse med forestillinger i Store sal eller Symfonisk sal og åbner for spisning kl. 17.00. Vi anbefaler, at man ankommer til spisning cirka 2 timer før forestillingen starter – ved oplevelsesmenu 2,5 time før. Ved eftermiddagsforestillinger i Store sal og Symfonisk sal er det muligt at spise efter forestillingen.

Maestro Logo 2000X2000
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede