Randi Laubek poster
Randi Laubek poster

Randi Laubek med ny musik

Randi Laubeks musik er en underskøn blanding af pop, soul og jazz med rødder i singer-songwriter traditionen. Det underfundige og sælsomme i tekster og melodier forløses smukt af hendes suveræne stemme og det veloplagte band.

Ny album med kinesisk afstikker

Randi Laubek har netop udgivet sit 9. studiealbum Bridge From Nowhere. Albummet har været 7-8 år undervejs, fordi sangskrivningsprocessen tog en afstikker til en asiatisk inspireret og akustisk udgivelse i 2021, som Randi Laubek indspillede sammen med kinesiske musikere fra Central Conservatory of Music. Jetty Out To Sea - ep'en er derfor en slags lillesøster til Bridge From Nowhere, der udkom i oktober 2023. 

Inspireret af den amerikanske harpist og pianist Alice Coltrane var Bridge From Nowhere oprindeligt tænkt som et album med synths, guitar og vokaler. Ikke andet. Men da Randi og hendes musikmakker gennem 25 år, den elektroniske musiker Anders P. Jensen, begyndte at arbejde med sangene, udviklede udtrykket sig. Randi Laubek siger om processen:

”Som altid i pladeprocesser greb det om sig. Vi fik vores gamle helte fra legendariske Anima: Ole Theill og Michael Friis med på tablas og båndløs bas. Guitarist Gustaf Ljunggren indspillede lap steel, square-neck guitar og alverdens strenge. Rune Harder Olesen slæbte hele sin enorme percussion-samling med i studiet, kinesiske Zhang Yu lagde vejen forbi med guzheng og fløjte, og Thommy Andersson og Anders Stig Møller medvirker på kontrabas og elbas.” 

Glæd dig til en aften i Randi Laubeks sprøde lyriske univers og forførende musik, der bevæger sig frit mellem alle genrer.

Lyt til albummet Bridge From Nowhere her:

Follow Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
See options
Lignende arrangementer
Contact

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tel: 89 40 90 00

musikhuset@aarhus.dk

 

See opening hours

Stay updated

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Improve contrasts
Read more
There are no results that match your search Search failed