Afterlive: ELBA poster
Afterlive: ELBA poster

Slut aftenen af med lyden af kraftfuld skandinavisk pop

Lad dig overraske af spændende bands Afterlive på Musikhusets Caféscene.

Denne aften tager ELBA dig ind i en energisk og catchy indiepop genre, der både er personlig, dramatisk og fængende og får både hjertet og fødderne til at danse.

Bag ELBA finder du den 27-årige Ellen Bathum - en dygtig vokalist og musikalsk håndværker. Ellen er dybt involveret i alle aspekter af sit musikalske projekt, hvilket høres tydeligt i sangenes detaljerigdom og personlige energi.  

Ny stjerne på den danske musikscene

ELBA har allerede i sine første år markeret sig som en overbevisende og medrivende live performer. I 2019 lukkede hun Countdown scenen på Roskilde Festival til flere anmelderes begejstring. Hun har efterfølgende spillet prominente festivaler og kulturbegivenheder som bl.a. SPOT, Alive Festival og Copenhagen Pride. Senest har hun modtaget 5 stjerner fra GAFFA for sin optræden på Parasol Festival.

★★★★★

"ELBA kondenserer kvalitet på et anekendelseværdigt stærkt niveau. Bagkataloget er med international pondus, og scenepræstationen med den type schwung, der ikke kan anskaffes i metervare."

Gaffa

ELBAs seneste EP Speak har fået opmærksomhed i både Danmark, Sverige og Tyskland. Numrene Sirens og 700 Angels har ligget i rotation på både P4 og tyske Bayern3, og de er tilføjet til Spotify playlister som New Music Friday Denmark and New Music Friday Sweden. 

Gaffa har også kvitteret albummet med 5 stjerner og rosende ord. 

★★★★★

"Underspillede synths, stærk stemmeføring og alvorlige miner"

Gaffa

Musikhuset Afterlive

Afterlive er et koncept med gratis koncerter i Musikhuset.

En gang om måneden kan du komme til gratis koncert i Foyeren efter vores arrangementer i salene. Kom ind fra gaden eller snup en slutter i baren, når du alligevel er til et arrangement i Musikhuset. Til Afterlive kan du lade dig overraske af bands og musik, du måske ikke kender.

Stor tak til Spar Nord Fonden, som generøst bakker op om Musikhuset Afterlive.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede