Afterlive: Lars Enggaard poster
Afterlive: Lars Enggaard poster

Slut aftenen i Enggaards poetiske popunivers

Multi-instrumentalisten og sangskriveren Lars Enggaard kredser i sine melodiske sange om de velkendte og  usagte fornemmelser. Med sine sårbare og lettilgængelige danske tekster, formår Enggaard at tale direkte til os om alt det, livet er fyldt af - som at fascineres af en fremmedes grin og ønske at kende vedkommende.
Lars Enggaard debuterede i 2018 med ep'en Det den måde. Senest udkom ep'en Sommeren kom, hvor spanske guitarer, lette strygerarrangementer og blæsere, flyder let og elegant sammen i hans poetiske popunivers. 

Enggaard har optrådt som support for flere markante musikere - bl.a. Claus Hempler, Brothers Moving og John Paul White i VEGA.

Hør den den poetiske Sommeren Kom med Lars Enggaard her:

Musikhuset Afterlive

Afterlive er et koncept med gratis koncerter i Musikhuset.

En gang om måneden kan du komme til gratis koncert i Foyeren efter vores arrangementer i salene. Kom ind fra gaden eller snup en slutter i baren, når du alligevel er til et arrangement i Musikhuset. Til Afterlive kan du lade dig overraske af bands og musik, du måske ikke kender.
Vær opmærksom på, at koncerten først begynder, når sidste arrangement i Musikhusets sale er slut. Det betyder, at starttidspunktet kan variere en smule.

Stor tak til Spar Nord Fonden, som generøst bakker op om Musikhuset Afterlive.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede