Afterlive: N. P. York & The Fools poster
Afterlive: N. P. York & The Fools poster

Slut aftenen med indiepop 

N.P. York & The Fools har udgivet flere singler, og debutalbummet Music for Fools udkommer i marts 2024. Det 13 personers store orkester har fået flotte anmeldelser i ind- og udland, ligesom de har fået airplay på P6Beat og spillet koncerter rundt om i landet. Til denne koncert i Musikhuset optræder N.P. York & The Fools som trio med klaver, guitar og trompet.

N.P. York skrev debutalbummet, mens han kæmpede med en svær depression. Samtidig fandt han kærligheden, og de to store, modstridende følelser blev til 13 sange om lyset og mørket. Den 31-årige sangskriver har haft en vild livsvej, hvor han i sine 20’ere bl.a. var havnearbejder, journalist, vagabond, skovarbejder og musiker. Han er opvokset i Hirtshals i Vendsyssel.

Musikhuset Afterlive

En gang om måneden kan du komme til gratis koncert på Caféscenen efter vores arrangementer i salene. Kom ind fra gaden eller snup en slutter i baren, når du alligevel er til et arrangement i Musikhuset. Til Afterlive kan du lade dig overraske af bands og musik, du måske ikke kender.

Vær opmærksom på, at koncerten først begynder, når sidste arrangement i Musikhusets sale er slut. Det betyder, at starttidspunktet kan variere en smule.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede