Afterlive: Vilma poster
Afterlive: Vilma poster

Slut aftenen med nærværende popmusik fra skønne Vilma

Lad dig overraske af spændende bands Afterlive på Musikhusets Cafescene.

Denne aften Vilma tager dig med ind i sin dansksprogede popmusik med afsæt i kærligheden til hjemstavnen i det vestjyske. Hun favner både magien, det simple og det komplekse. Hun tester sin indre følelsesforskrækkede ærkejyde, trodser angst og udfordrer den ironiske afstand, mange har til egne og andres følelser.  

Lyt til Vilmas nye single:

Det seneste år har Vilma markeret sig som liveartist og har spillet support for Mads Langer, Carl Emil Petersen, Signe Svendsen og senest på Annika Aakjærs forårsturne. 

Vilmas debutalbum Kærlighedserklæringer er produceret i samarbejde med Morten Frost, Markus Artved (Lukas Graham, Patrick Dorgan) og Ole B. Meyer (Pauline, JUNG) og udgives d. 21. april 2023.

Musikhuset Afterlive

Afterlive er et koncept med gratis koncerter i Musikhuset.

En gang om måneden kan du komme til gratis koncert i Foyeren efter vores arrangementer i salene. Kom ind fra gaden eller snup en slutter i baren, når du alligevel er til et arrangement i Musikhuset. Til Afterlive kan du lade dig overraske af bands og musik, du måske ikke kender.

Vær opmærksom på, at koncerten først begynder, når sidste arrangement i Musikhusets sale er slut. Det betyder, at starttidspunktet kan variere en smule.

Stor tak til Spar Nord Fonden, som generøst bakker op om Musikhuset Afterlive.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede