Afterlive: Vingard poster
Afterlive: Vingard poster

Slut aftenen af med sprød americana

Vingard har stået på mere end 300 scener, siden hun i en ung alder lærte at spille guitar. Hendes udgivelser er spillet på P4 og P5 samt flere lokalstationer. Med en overbevisende musikalitet og nerve sikrede hun sig i 2021 vindertitlen af Band Battle. Siden har den fremadstormende sangerinde optrådt flere gange på tv.

Bag kunstnernavnet Vingard findes sangeren Tine Vingaard. Med sin varme stemme og sårbare tekster mestrer hun americana genren til fuldkommenhed. Inspirationen er hentet fra store musikbyer Nashville og Austin og bygger på smukke harmonier og iørefaldende melodier og ikke mindst - den unge sangerindes helt personlige take på genren.

Lyt til Vingard med nummeret In the Daylight her:

Musikhuset Afterlive

Afterlive er et koncept med gratis koncerter i Musikhuset.

En gang om måneden kan du komme til gratis koncert i Foyeren efter vores arrangementer i salene. Kom ind fra gaden eller snup en slutter i baren, når du alligevel er til et arrangement i Musikhuset. Til Afterlive kan du lade dig overraske af bands og musik, du måske ikke kender.
Vær opmærksom på, at koncerten først begynder, når sidste arrangement i Musikhusets sale er slut. Det betyder, at starttidspunktet kan variere en smule.

Stor tak til Spar Nord Fonden, som generøst bakker op om Musikhuset Afterlive.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede