Mød tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen i Musikhuset

Verden står i brand, og få kender det verdenspolitiske spil så godt som Anders Fogh Rasmussen, tidligere statsminister og generalsekretær for NATO. Mød ham i Musikhuset i et spændende talkshow med Søren Dahl som ordstyrer.

Det bliver en aften, der trækker linjerne fra den barndom, der satte så stort et præg på politikeren Fogh, helt op til verden i dag, hvor krig, klimaforandringer, inflation og internationale kriser på stribe giver rigeligt med udfordringer.

Fra ’Røde-Anders’ til rådgiver for Ukraine

Anders Fogh har mødt de største verdensledere i nyere tid – George W. Bush, Angela Merkel, Tony Blair, Barack Obama, Hillary Clinton og ikke mindst Ukraines præsident Volodymyr Zelenskyj, som han nu er rådgiver for.

Hør ham fortælle, hvordan han ser verden netop nu, og om, hvordan en politisk karriere langt fra lå i kortene for ham. Som ung turde han dårligt nok betræde talerstolen på Viborg Katedralskole, og da han endelig fik politisk fodfæste på skolen, blev han kaldt Røde-Anders på grund af sin stærke idealisme.

Der er lagt op til en både tankevækkende og underholdende aften, når den tidligere statsminister og NATO-generalsekretær indtager scenen i et afslappet talkshowformat med Søren Dahl ved sin side.

At træde i karakter

Lær nye sider af personen Anders Fogh Rasmussen at kende, når han kommer til Musikhuset. I samtale med Søren Dahl genoplever Anders sin dannelsesrejse og taler om sin biografi At træde i karakter.

Hør anekdoter fra hans liv som i videoen nedenunder, hvor han fortæller om dengang, han udsatte et møde om Maastricht aftalen for at tage til sine børns afdansningsbal.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede