Koncerten i aften med Anna Netrebko og Yusif Eyvazov er efter ønske fra artisterne aflyst.

Vi har fået denne besked fra Anna Netrebko og Yusif Eyvazov.

“Due to the current situation we decided to cancel the concert tonight. These are very sad days and we are deeply concerned for the well-being of all people involved. We hope and pray for a swift and peaceful resolution.”

Vi beklager den sene aflysning. Alle, som har billet til koncerten, er blevet kontaktet.

Oplev en af vor tids allerstørste operastjerner med Aarhus Symfoniorkester i Musikhuset.

Stjernestøvet fra verdens største operahuse drysser ud over Musikhuset, når det aarhusianske publikum får mulighed for at opleve en af verdens største sangere. Anna Netrebko er et ikon i operaens verden - karismatisk, uimodståelig og med en musikalitet og et nærvær på scenen, der er helt uden lige.

Anna Netrebko har sunget på alle de store scener i verden. Hun har en unik evne til at forføre det klassiske publikum med sin fantastiske vokalkontrol, og så har hun en helt særlig karisma og tilstedeværelse. Hun mestrer alle følelser i sit musikalske udtryk og lyder som forår på en kold vinteraften.

Når hun så tilmed optræder i selskab med sin ægtemand, tenoren Yusif Eyvasov, er der løfte om en koncert helt ud over det sædvanlige. Begge sangere slår normalt deres folder på scener som Metropolitan-operaen, Wiener Staatsoper og La Scala, og deres samklang er sublim. 

Kun få gange tidligere har danskerne kunnet opleve det verdensberømte par på dansk jord. Senest i 2019, hvor de høstede fantastiske anmeldelser.

* * * * * *

”Ægteparret Anna Netrebko og Yusif Eyvazov besidder både hver for sig og tilsammen en så magtfuld, imponerende og dragende sangstil- og kraft, at man opsluges, hypnotiseres og nærmest opløses i musikkens magt.”

Jyllands-Posten


Når de to verdensstjerner går på scenen sammen med Aarhus Symfoniorkester, vil de synge de største arier og duetter af Puccini. Desuden får publikum uddrag fra La Gioconda af Ponchielli, Adriana Lecouvreur af Cilea og masser af musik af Verdi, heriblandt musik fra Othello. Det fulde program bliver offentliggjort senere.

Det bliver en uforglemmelig aften i de store stjerners tegn, så glæd dig til at blive fortryllet i Musikhusets smukke Symfonisk sal.

Anna Netrebko, sopran
Yusif Eyvazov, tenor
Pier Giorgio Morandi, dirigent
Aarhus Symfoniorkester

Læs koncertprogram

Foto: Tim Osipov

Stor tak til Det Obelske Familiefond og Axel Muusfeldts Fond.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede