Glæd dig til en bogkoncert med oplæsning af Sofie Gråbøl og livemusik med Cæcilie Norby og Benjamin Koppel Quartet

Benjamin Koppels debutroman Annas Sang har i den grad taget anmeldere og læsere med storm. Familiekrøniken, der bygger på Benjamins grandtante Annas næsten 100-årige liv, har rørt folk over hele landet og har gjort bogen til en af de bedst sælgende bøger denne sommer.

Bogen bygger i høj grad på hans tante Annas vanskelige og dramatiske liv, som hun nåede at fortælle om til Benjamin gennem en række samtaler i sine sidste leveår. Annas historie er en medrivende fortælling om pligt, social kontrol, ensomhed, forfølgelse og krig, men også om kunst, ukueligt livsmod og den alt-overvindende kærlighed.

Benjamin og Annas mange samtaler inspirerede ikke bare til romanen Annas Sang, men også til et musikalsk værk Annas Dollhouse, hvor Benjamin har videregivet historierne til sangerinde og tekstforfatter Cæcilie Norby, der har poetiseret Anna's fortællinger og sat tekst til Benjamins sangcyklus. Værket fortolker Annas liv musikalsk og udkom samtidig med bogen.

Glæd dig til en bogkoncert hvor Benjamin Koppel fortæller om baggrunden for romanen. Skuespiller Sofie Gråbøl vil recitere uddrag fra bogen, mens musikken flettes ind med Cæcilie Norby akkompagneret af Benjamin Koppel Quartet, som denne aften vil føre os ind i Annas verden.

Medvirkende:
Benjamin Koppel (foredrag/saxofonist)
Sofie Gråbøl (fortæller)
Cæcilie Norby (Vokal)
Søren Møller (piano)
Jesper Bodilsen (bas)
Morten Lund (trommer)

Praktisk info

Musikhusets foyer er lukket på grund af et andet arrangement. Benyt derfor indgangen til Musikhusets reception, der ligger ud mod Skovgaardsgade. Står du foran Musikhusets glasfoyer, finder du indgangen ved at gå venstre om Musikhuset og ned ad trappen. 

International litteraturfestival

Bogkoncerten er en del af LiteratureXchange, der er Aarhus' årlige, internationale litteraturfestival.

Festivalen byder på 11 dage med 150 arrangementer, der fylder byen med litteratur, debat, forskning, lokale og internationale forfattere. Oplev LiteratureXchange den 8.-18. juni 2023.

Se program

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede