Aarhus Åbner Op med Annika Aakjær og Aura Dione. Nu har du chancen for at komme til en forrygende dobbeltkoncert med to af Danmarks helt store sangerinder i Musikhusparken.

Annika Aakjær og Aura Dione er klar til at forføre publikum med deres smukke stemmer, og du får hele to unikke koncerter på plænen foran Musikhuset.

Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at forføre sit publikum med sin stemme og sine tekster – og ikke mindst at få folk til at grine af hendes vittige betragtninger fra hendes liv. 

Til sommer har du chancen for at grine med under åben himmel, når den folkekære sangerinde går på scenen i Musikhusparken og spiller både helt nye sange og dem af de gamle, hun selv bedst kan lide.

Her kan du opleve hende med sangen Mary/Marie i DR 1 programmet Danmark Griner:

Aura Dione går i spidsen for den nye generations lyd af stærke kvinder i popmusik. Hendes stemme har en fantastisk urkraft der leder tankerne hen på et sted mellem Miley Cyrus og Kate Bush. 

Gør dig klar til at blive forført af hendes betagende stemme, når hun træder frem på scenen i det smukke Musikhusparken for at give publikum en helt unik oplevelse. Med sig har hun både gamle kendinge og helt nye sange.

Få en forsmag på hendes suveræne sangkraft med en af hendes seneste udgivelser, Worn Out American Dream fra februar 2021.

Genåbningsfest under åben himmel

Dobbeltkoncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken.

Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

Læs mere om programmet for Aarhus Åbner Op

Praktisk information

Koncerterne med Annika Aakjær Aura Dione bliver afholdt for et siddende publikum. Vi tager alle forbehold og følger altid myndighedernes gældende retningslinjer.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med spillestedet Train.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder her.
Se muligheder
Food
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhuset@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede