Gå ikke glip af hitmusicalen Atlantis i Musikhusets Store sal. Det bliver en musikalsk og visuel totaloplevelse.

Glæd dig til at opleve genopsætningen af den danske musicalsucces Atlantis. Mikkel Rønnow og Tivoli har pustet nyt liv i myten om Atlantis og præsenterer den hidtil største opsætning af det sagnomspundne drama om Atlantis’ storhed og undergang, og du kan opleve den her i Musikhuset Aarhus.

Atlantis har alt, hvad et sultent musicalhjerte kan begære: Helte og skurke, storhed og undergang, kærlighed og jalousi - et magisk eventyr foldet ud i fantastiske sange med et stort toptunet orkester og i visuelt overdådige scenebilleder.

*****
POV International

*****
Kulturkupeen

****
Jyllands-Posten

En perlerække af storslåede sange

Glæd dig til en ekstraordinær og helt fantastisk musikdramatisk oplevelse, når det sunkne paradis Atlantis spilles op fra havets bund med en perlerække af storslåede sange, fremført af nogle af vor tids helt store sangstjerner, heriblandt Kaya Brüel, Pernille Petterson, Jonas Rasmussen og Stig Rossen.

Blandt de andre store sangklassikkere, som du kan opleve, er Alle andre steder, Den feber kaldes kærlighed, Hold dig til helte og ikke mindst all time-klassikeren Morgen på Atlantis, der i 2017 blev kåret som danskernes 2. mest elskede musicalnummer nogensinde.

Stig Rossen som velkendt skurk

Superstjernen Stig Rossen ser frem til at spille rollen som hærføreren Jabbadoor.

”Jeg har været fascineret af Atlantis, lige siden jeg så den første gang. Sangene, historien, det episke og eventyrlige univers. Og så glæder jeg mig naturligvis til at spille en vaskeægte skurk! Helte er der nok af, men det er skurkene, der virkelig får tingene til at ske – på scenen, alts å!” fortæller Stig Rossen.

Han glæder sig også til at spille for det aarhusianske publikum i Musikhuset.

”Jeg betragter Aarhus som min anden hjemby. Det var her, Mikkel Rønnov og jeg havde vores musicalproduktionsselskab, og byen har altid modtaget os med åbne arme.”

Danmarks største musicalsucces

Atlantis havde som den første gennemkomponerede danske musical premiere i 1993. Her var 180.000 danskere enige med anmelderne, der kaldte Atlantis forrygende og forførende, rørende og dramatisk, dårende smuk og iørefaldende - ”et dansk mesterværk i international klasse”.

Denne gang sættes alle længsler og lidelser i spil, når 24 skuespillere og et 20 mand stort orkester indtager scenen og på magisk vis forløser de smukke sange.

Forestillingen iscenesættes af Thomas Agerholm med et designhold fra Londons West End. Publikum kan se frem til Peter Spies’ musik i en ny og større orkestrering af Jesper Riis og Wolfgang Käfer.

Musicalen er anbefalet fra 8 år og op.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede