Indierock, når det er bedst. Band of Horses tager sine største hits med til Aarhus.

Band of Horses i Aarhus

Det er sådan rock skal opleves! Verdensstjernerne fra Band of Horses indtager Musikhusparken, hvor du kan opleve de tidløse 00’er-hits som The Funeral og Is There a Ghost brage ud fra scenen, lige såvel som lyden fra det fantastiske femte album Why Are You OK.

Bandet har tidligere spillet i Aarhus i år 2010, 2011 og 2013, men ikke tidligere i Musikhusparken. Parken danner rammen om en unik koncert midt i byen. Sidst de spillede i Danmark var i 2017 på Haven Festival i København.

Hittede med The Funeral 

Band of Horses albumdebuterede i 2006 med Everything All the Time, der blev et kæmpehit ikke mindst takket være nummeret The Funeral, der for længst har rundet 150 millioner afspilninger på Spotify!

Find dine billetter til koncerten her på siden.

Praktisk info om koncerten

Pladsen åbner kl. 18 og koncerten begynder kl. 20. Amfiscenen ligger mellem Musikhuset og Aros, og der er indgang til koncertpladsen fra Musikhusparken.

Mad og drikke

Der kan købes mad og drikke flere steder fra indgangen åbnes, ligesom Musikhuset Café i Foyeren er åben under hele koncerten. Aarhus Mad & Marked kuraterer madboderne. 

  • MAD TRUCK kommer hele vejen fra Middelfart og serverer fantastiske gourmetburgere og andestegte fritter. Det er lækkert og smagsfuldt.

  • Fish Project laver noget nær den bedste fish’n’chips, vi har smagt. Fisken er friskfanget og MSC-certificeret, og det kan smages! Glæd jer til fish, fries og hjemmelavet tatarsovs.

  • Faour sørger for friske falafler lavet efter traditionelle palæstinensiske traditioner, og det betyder at din falafel er fyldt med smag. Den bliver lavet med det samme, når du bestiller den, så den er så frisk og sprød som mulig.

Hvad må jeg medbringe?

Det er ikke tilladt at medbringe fyrværkeri, professionelt kamera/fotoudstyr, videoudstyr, lydoptagere, computere og Ipads, laserpenne, bannere, paraplyer, klapstole, skamler mv., drikkevarer (emballage underordnet) samt madvarer.

Stærk koncertsommer i Musikhuset

Band of Horses er en del af et formidabelt sommerprogram i Musikhuset. Du kan opleve både store internationale stjerner, imponerende jazznavne og ikke mindst en lang række gratis arrangementer - mange af dem under åben himmel. Tag et kig på Musikhusets sommerkoncerter - der er helt sikkert også noget for dig. 

Varighed: 1 time og 30 minutter. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede