Blum & Haugaards tidløse musikalske univers 

Sangeren og sangskriveren Helene Blum har sammen med violinisten og komponisten Harald Haugaard markeret sig som nogle af de fineste fornyere af den rige og levende danske kulturarv. Deres egne sange og kompositioner møder gamle viser, folkemusik og ballader i et tidløst univers. Med stor integritet og fortrolighed forbinder de nærværende musikalske fortællinger med historien, rødderne og nutiden og skaber toner og klange, der på en og samme tid er genkendelige og alligevel sært fornyede.

Virtuos spilleglæde

Helene Blums glasklare og vidunderlige stemme er sammen med Harald Haugaards medrivende violinspil koncertens kerne. Cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Mikkel Grue og slagtøjsspilleren Sune Rahbek fuldender bandets musikalske univers med virtuos spilleglæde og velklingende korstemmer. Blum & Haugaard Band er de et af de fremmeste navne på den nye nordiske folkemusikscene og med talrige koncerter udlandet, er de samtidig travle ambassadører for dansk musik og kultur. Siden etableringen af bandet i 2008 har de begejstret publikum på festivaler, i koncerthuse og på spillesteder i Europa, Nordamerika og Japan.

I 2023 udkommer Blum & Haugaard Bands andet fælles album Den store sommer, der er indspillet i det legendariske Medley Studio.

Lyt til nummeret Stranden fra albummet Strømmen fra 2020 her:

Line up

Helene Blum: sang og violin
Harald Haugaard: violin
Kirstine Elise Pedersen: cello
Mikkel Grue: guitar
Sebastian Bloch, guitar
Mathæus Bech, kontrabas
Sune Rahbek: slagtøj

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede