Oplev et hitspækket gigantmøde mellem Carpark North og Danmarks Underholdningsorkester i Musikhuset.

Med gigahits som Transparent & Glasslike, Save Me from Myself og Burn It har Carpark North for længst erobret publikums hjerter. 

Nu har du chancen for en unik koncertoplevelse med de danske rockgiganter og forrygende klassiske musikere i Musikhusets sublime Store sal. Sammen tager Danmarks Underholdningsorkester og Carpark North det eksplosive larger than life-univers til helt nye højder.

En drøm går i opfyldelse

De har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. En kombination, som har givet os udødelige landeplager og fællesskabende koncertoplevelser igennem mere end 20 år.

Carpark North står stadig som en organisk, levende kraft - en kreativ trio, der bliver ved med at sætte sit helt eget uudslettelige aftryk på dansk musik - og som altid er de på vej mod nye, uprøvede højder. Derfor er Søren Balsner, Morten Thorhauge og Lau Højen også stolte over, at kunne præsentere en landsdækkende live-tour med Danmarks Underholdningsorkester.

”Når vi tre er sammen, ser vi livet gennem en stjernekikkert. Her er ingen drøm for vild, og intet mål er for ambitiøst. Man kan altid række ud efter det og gribe chancen, når den er der. Og det har vi gjort nu! Vores samspil med Danmarks Underholdningsorkester er nemlig den vildeste drøm, som går i opfyldelse, og vores ambition er at skabe en eksplosiv musikalsk symbiose, der kan gøre Carpark North-universet større end nogensinde før,” lyder det fra bandet.

Siden gennembruddet i starten af 00’erne, har Carpark North ikke set sig tilbage. De er en rockgigant, der aldrig synes at have mistet pusten, men som med et særegent udtryk, der kompromisløst forløser musik på tværs af genrer, har givet os store hits og magiske øjeblikke som Human, Shall We Be Grateful og 32.

Med andre ord kan du godt begynde at glæde dig til en hitspækket, melodisk og farverig larger than life-oplevelse med Carpark North og Danmarks Underholdningsorkester i Store sal.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Find vej
Sådan kommer du til Musikhuset med cykel, bus, bil eller tog.
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede