Cécile McLorin Salvant med DR Big Band

Hun er blevet kaldt en sensation på den internationale jazzscene, og hun er blevet sammenlignet med ikoniske legender som Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan og Diana Reeves. 

Amerikanske Cécile McLorin Salvant er en af vor tids største internationale jazzvokalister og toneangivende for en ny generation. Hendes tre seneste soloalbums er kåret som Best Jazz Vocal Album ved de amerikanske Grammy Awards, og derudover er hun hædret med en række andre ærefulde priser og udmærkelser.

Lyt til hendes forførende stemme i You’re My Thrill fra albummet Dreams and Daggers, 2017 og få en forsmag på den magiske aften, der er i vente.

Glæd dig til at opleve den sublime jazzsangerinde til en uforglemmelig aften i de storslåede omgivelser i Musikhusets Store sal. 

Når den 32-årige jazzsangerinde går på scenen, er det med udvalgte numre fra sine prisvindende albums, men med en helt ny og fantastisk lyd. DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama har til denne aften arrangeret numrene for bigbandet for at give musikken endnu bredere vingefang.

Koncerten er med i JazzKlubben, der er Musikhusets nye klub for nysgerrige musikelskere og jazzfolk. Som medlem får du unikke fordele, rabat på koncerter og adgang til lukkede arrangementer. Vi lægger ud med fire koncerter fordelt over fire måneder. Medlemsprisen er 900 kr. for alle fire koncerter. Det betyder, at du som medlem får en koncert gratis. Køb dit medlemskab af Jazzklubben ved at klikke på logoet.

Læs mere om JazzKlubben

Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede