Cécile McLorin Salvant med DR Big Band

Hun er blevet kaldt en sensation på den internationale jazzscene, og hun er blevet sammenlignet med ikoniske legender som Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan og Diana Reeves. 

Amerikanske Cécile McLorin Salvant er en af vor tids største internationale jazzvokalister og toneangivende for en ny generation. Hendes tre soloalbums The Window, Dreams and Daggers og For One To Love er kåret som Best Jazz Vocal Album ved de amerikanske Grammy Awards, og derudover er hun hædret med en række andre ærefulde priser og udmærkelser.

Nyt anmelderrost album

For nylig udkom hendes fjerde album Ghost Song, og endnu engang er anmelderne begejstrede.

★★★★

"Salvant har med Ghost Song skabt et værk, der både er ekstraordinært ambitiøst og et højdepunkt i karrieren."

JazzTrail
★★★★

"Cécile McLorin Salvant fortsætter med at udvikle sin straight-ahead jazz stil , som hun er blevet hædret for."

AllMusic

Lyt til hendes forførende stemme i You’re My Thrill fra albummet Dreams and Daggers, 2017 og få en forsmag på den magiske aften, der er i vente.

Når den 32-årige jazzsangerinde går på scenen, er det med udvalgte numre fra sine prisvindende albums, men med en helt ny og fantastisk lyd. DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama har til denne aften arrangeret numrene for bigbandet for at give musikken endnu bredere vingefang. Glæd dig til en uforglemmelig aften i Musikhusets Store sal. 

Koncerten er med i JazzKlubben, der er Musikhusets nye klub for nysgerrige musikelskere og jazzfolk. Som medlem får du unikke fordele, rabat på koncerter og adgang til lukkede arrangementer. Vi lægger ud med fire koncerter fordelt over fire måneder. Medlemsprisen er 900 kr. for alle fire koncerter. Det betyder, at du som medlem får en koncert gratis. Køb dit medlemskab af Jazzklubben ved at klikke på logoet.

Læs mere om JazzKlubben

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede