Cecilia Bartoli poster
Cecilia Bartoli poster

Det bliver en aften med nærvær, intensitet og sprudlende energi, når den karismatiske mezzosopran Cecilia Bartoli gæster Musikhuset i 2023.

Med på scenen har verdensstjernen sit eget orkester Les Musiciens du Prince-Monaco, som er et af Europas førende barokensembler.

Operadivaen Cecilia Bartoli er et musikalsk unikum. Med sin ekspressive mimik, mesterlige vokal og altid spændende repertoire har den italienske mezzosopran opnået verdensomspændende succes og stor hæder i sin mere end 30 år lange karriere.

Populært vokalguld

Den alsidige sangerinde byder på alt det bedste fra operaens verden på én gang: følelser, drama og ikke mindst en imponerende stemmepragt. Dette gør også Bartoli til en af de bedst sælgende klassiske solister i dag med hele 12 millioner solgte lyd- og videoindspilninger.

Man kunne senest opleve Bartolis betagende stemme på dansk jord i 2015, hvor Politikens anmelder Thomas Michelsen kvitterede med 6 stjerner og ordene:

”Cecilia Bartoli har opdyrket sin helt egen niche, hvor overset vokalguld graves frem fra arkiverne og bruges som afsæt for den personlige, ekstremt powerfulde og præcise koloraturkunst, der er den italienske sangers specialitet.”

Eget barokensemble

I 2023 vender verdensstjernen tilbage til Danmark i forbindelse med en skandinavisk turné, hvor hun optræder sammen med sit eget, virtuose barokensemble Les Musiciens du Prince-Monaco, som er tilknyttet Monaco Operaen.

Orkestret har eksisteret siden 2016 under Bartolis kunstneriske ledelse og har turneret i hele Europa med musik af komponister som Händel, Vivaldi og Rossini på originale instrumenter.

I spidsen for orkestret, som er sammensat af førende barokmusikere fra hele verden, står Maestro Gianluca Capuano.

Programmet for koncerten vil være arier og musik fra det 18. århundrede.

Stor tak til Det Obelske Familiefond og Axel Muusfeldts Fond.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Cecilia Bartoli
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede