Levende jazzlegende i Store sal

Chick Coreas musikalske alsidighed og dygtighed har sikret har sikret ham ikonstatus blandt verdens musikelskere.

Til koncerten i Aarhus er han atter alene på turné, og når han sætter sig til rette på klaverbænken, er det ikke kun med egne værker på programmet. Han benytter også lejligheden til at hylde nogle af sine egne forbilleder og inspirationskilder som Bill Evans, Thelonius Monk og mange flere.

Chick Corea har mestret imponerende mange musikalske udtryk siden han i tresserne og halvfjerdserne var med i Miles Davis’ genrebrydende projekter.

Med 63 nomineringer og 22 priser kan Chick Corea som pianist, keyboardspiller, komponist og bandleder bryste sig af at være den fjerdemest Grammy-nominerede kunstner til dato. New York Times har beskrevet ham som “a luminary, ebullient and eternally youthful”, og med rette.

Chick Corea blev født i 1941 i Massachusetts og har gennem hele sit liv utrætteligt genopfundet sig selv gennem sin kunst. Hvad enten det er som pianist eller keyboardspiller, som solokunstner eller i bandkonstellation med både unge talenter og veletablerede musikere såsom Herbie Hancock, Gary Burton og Bobby McFerrin.

Arrangør: Musikhuset

 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede