Den verdensberømte danske jazzbassist og komponist Chris Minh Doky giver intim triokoncert i Musikhuset.

Kom og oplev hvad dansk og nordisk jazz kan i dag, når det er allerbedst. Den legendariske Chris Minh Doky, en af de ypperste ambassadører for jazzen i Danmark, går på scenen i Musikhuset sammen med hans succestrio New Nordic Jazz med Peter Rosendal på piano og Jonas Johansen på trommer.

Trioen er kendt for at tage danske salmer og den danske sangskat under en smuk og kærlig behandling, og Berlingske har tidligere skrevet om den akustiske trio:

* * * * *

…så organisk og følsomt, at hvert udsagn bliver til en fortrolig fortælling.

Berlingske

Samarbejde med verdensnavne

Musikken været en afgørende del af Chris Minh Dokys liv, Siden han som 6-årig begyndte at spille klaver. Han skiftede senere til bas og flyttede i en ung alder til New York, hvor han uddannede sig og arbejde sammen med verdensnavne som Mike Stern, John Scofield, Ryuichi Sakamoto og David Sanborn.

Som 51-årig kan Chris Minh Doky se tilbage på en imponerende og alsidig karriere. Han har opnået Grammy-nomineringer og modtaget ridderkorset af Dannebrogsordenen. Han har indspillet en række internationale album (blandt andet på det legendariske Blue Note-label), er medlem af den populære jazzfunk-supergruppe The Electric Nomads, og har gennem årene haft adskillige samarbejder og pladeudgivelser med sin bror, Niels Lan Doky.

Den 25. februar giver han prøver på sit bredtfavnende talent, når han gæster Musikhusets Lille sal i front for Chris Minh Doky Trio. Du kan godt glæde dig til en af 2022's helt store jazzoplevelser i Musikhuset, for New Nordic Jazz leverer ganske enkelt kvalitet i verdensklasse.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede