Oplev Christian Hjelms unikke stemme og nye musik i intime rammer i Musikhuset.

Christian Hjelm tager i efteråret 2022 på turné rundt i landet med sit band og et nyt, dansk album i baggagen. En turné, der bringer ham forbi Musikhusets intime Lille sal.

"Det er skræmmende at spille live og samtidig fantastisk - kombinationen af de to følelsesmæssige modpoler skaber en følelse af eufori og afmagt og i det spændingsfelt, har jeg det overraskende godt. Jeg ser frem til at spille sprit-nyt, såvel som ældre materiale rundt omkring i det ganske land med mit band."

Stærk, skæv og poetisk sangskriver

Christian Hjelm har i mere end 20 år markeret sig som en af landets stærkeste sangskrivere med sine skæve og poetiske tekster. Han debuterede med bandet Figurines i 2001.

I 2012 satte han fart på sin solokarriere med sit første dansksprogede album, Før vi blev lette. Det blev kåret til Årets danske album i Gaffa, årets næstbedste danske album i Politiken, og sikrede ham en Steppeulv i kategorien Årets Vokalist. Hans seneste album, Uskolet magi fra 2018 udløste ny en regn af anmelderstjerner – blandt andet fem stjerner fra Politikens Kim Skotte.

Hør første single, Idiotsikker manual, fra det kommende album. 

Gå ikke glip af denne intime og skønne musikalske aften i Lille Sal.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede