Sammen med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 præsenterer Aarhus Festuge den australske danse- og teaterforestilling ’Complexity of Belonging’, som har danmarkspremiere til Aarhus Festuge 2017.

Historien kredser om en ung kvinde, der drevet af sin egen nysgerrighed og identitetskrise sætter sig for at undersøge, hvad rødder og baggrund har af betydning for vores liv. I sin søgen kommer hun i kontakt med en gruppe mennesker, hvis historier gnidningsfrit flettes sammen i en dynamisk forestilling, der blandt andet berører race, seksualitet og karriere. En forestilling der er af, for og om sin tid.

Forestillingen byder på humoristiske og skarpe monologer side om side med eksplosive og inderlige dansesekvenser, og kombinationen af tale og bevægelse skaber en synergieffekt, hvor dansere og skuespillere bliver en forlængelse af hinandens udtryksformer og trækker hinanden i nye retninger.

Koreografen Anouk van Dijk og dramatikeren Falk Richter, der står bag forestillingen, har tidligere arbejdet sammen ved flere anledninger og ofte med grænselandet mellem dans og teater som fokuspunkt. ’Complexity of Belonging’ er ingen undtagelse og forener på bedste vis de to verdener i en forestilling, der både underholder og sætter skub i de store tanker.

Arrangeret af: Aarhus Festuge i samarbejde med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede