Oplev dronningen af dansk soul og r&b med ny musik.

I mere end et årti har Coco O. været en markant del af den danske musikscene. Men det tog tid for den sjælfulde sanger fra hedengangne Boom Clap Bachelors og Quadron at finde sig selv som artist. Gennembruddet kom med solodebutalbummet It’s a Process (2021), der prompte konsoliderede Coco O. som dronning af dansk soul og r&b. Albummet indeholder tidløs r&b, præget af en udsøgt minimalisme, klassisk sangskrivning og Coco O.’s stærke, sårbare og udtryksfulde vokal.

It’s a Process blev helt fortjent udråbt til et af årets bedste danske album af bl.a. Soundvenue, Berlingske og Ekstrabladet og sikrede sangeren tre nomineringer til Steppeulven 2021.

Ny musik og fantastisk show i Musikhuset

Siden debuten har Coco O. turneret flittigt og bl.a. optrådt på Roskilde Festival og NorthSide. Hun har opbygget et i særklasse stærkt live-navn, der med sin strålende karisma, overjordiske vokal, sensuelle koreografi og lysshow samt et stærkt hold af sangere og musikere omkring sig, fremtræder som en international souldiva i klasse med Sade og Solange.

Nu er Coco O's spritnye album Sharing is Caring ude - til stor begejstring for anmelderne, der allerede har kastet stjerner efter albummet. Det er en klassisk Coco O. kompositioner, båret frem af en duvende blød produktion, udsøgte vokalharmonier og en stærk tekst om kærlighed og giftige relationer. 

Anmelderne skrev:

★★★★★

Modsat verden har hendes musik aldrig haft det bedre. I øm sårbarhed har Coco O. fundet styrke til at
overgå sig selv.

Thomas Treo, Ekstra Bladet
★★★★★

Der er noget stærkt beroligende over vokalen og den varme, nedtonede produktion, som de på én gang sarte og fængende sange.

Jyllands Posten

Til koncerten er den aarhusianske sangerinde Fine support.

 

Lyt til Coco O.'s andet soloalbum Sharing is Caring her:

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede