Oplev fem af landets absolut bedste komikere, når Comedy Ballroom rammer Musikhuset.

Glæd dig til årets comedy brag, når Andreas Bo, Linda P, Nikolaj Stokholm, Thomas Warberg og Lasse Madsen inviterer til Comedy Ballroom 2022 i Store sal.

Tilbage i 2020 blev en ny tradition indstiftet i dansk comedy: Comedy Ballroom. En tradition som publikum tog overordentligt godt imod. Fem topkomikere optrådte for fulde huse på et udvalg af landets største scener med et yderst stramt koncept med blot 25 minutters optræden til hver.

Det blev så stor en succes, at der nu er lagt i ovnen til endnu en runde, hvor publikum kan se frem til et eksklusivt show med fem af landets bedste komikere.

Kort om komikerne

Nikolaj Stokholm er en af landets største komikere. Han har altid været kendt for at have en finurlig krøllet hjerne, og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vi andres. Når dette bliver omsat til jokes og leveret i et hæsblæsende tempo - som han har for vane - har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.

Thomas Warberg har de seneste år som både TV-vært og komiker lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Thomas går altid direkte efter comedy'ens sjæl: Det latterligt sjove - uden indpakning og fine fornemmelser. Som Politiken beskrev hans seneste onemanshow: "Rockstjernekomiker med sans for mindreværd."

Linda P betragtes af mange som en af landets bedste standup komikere. Hendes tørre humor forenet med uforlignelig timing gør, at man skal holde ørerne spidse, hvis man skal have det hele med. Med sin sydhavnscharme har Linda P igennem mange år budt danskerne på storslået underholdning.

Andreas Bo Danmarks dygtigste parodimester, der på imponerende vis skifter identitet og figur med fuld overbevisning. Andreas Bo er ikke alene komikkens svar på en kamæleon. Han har et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger. Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive typer.

Lasse Madsen Mange hundredetusinde følger den unge komikers populære videoer på instagram, der med stor genkendelighed spidder hverdagen, som vi alle kender den. Med en befriende uhøjtidelig selvironi portrætterer han på kærlig vis stereotype parforholdssituationer og problemer, vi alle oplever i vores helt almindelige liv.

Gå ikke glip af en sjælden mulighed for at opleve toppen af dansk comedy i Musikhuset.

Følg Facebook event
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Find vej
Sådan kommer du til Musikhuset med cykel, bus, bil eller tog.
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede