Oplev fem af landets sjoveste komikere på scenen samme aften.

Simon Talbot, Mark le Fêvre, Lars Hjortshøj, Jakob Thrane og Lasse Madsen rammer alle Musikhuset, når til Comedy Ballroom byder velkommen til en vidunderlig sjov og finurlig aften.

Comedy Ballroom er en anderledes måde at opleve stand-up på. Publikum får et destillat af landets absolut bedste komikere; der hver har knap en halv time til at levere sit show.

Performancestilen er hurtig og energisk, en krævende disciplin, hvor komikerne mobiliserer deres allerbedste materiale. Med de 5 stjerner på plakaten er der garanti for underholdning fra øverste hylde af den danske comedyscene.

Gå ikke glip af en sjælden mulighed for at opleve toppen af dansk comedy i Musikhuset.

Kort om komikerne

Simon Talbot

Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, der med sin entusiasme og sprudlende fortælleglæde leverer solid underholdning til folket. Simon underholder med historier, der tager udgangspunkt i hverdagen og hans liv: Fra computerspil og alt for korte akillessener til opvæksten som Jehovas Vidne og hans stordrikkende irske far. Simon giver publikum sin egen, krøllede version af livet og der kvitteres med stående bifald og grin, så det gør ondt i mavemusklerne. Simon Talbots storslåede Danmarksturné Optur, hans femte oneman show, spillede for fulde huse i 2021 og 2022.

Mark le Fêvre

Jysk charmør og en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Du kender ham som Lasse Rimmers prygelknabe i TV2-succesen Stormester og som gæst i programmer som Klipfiskerne, Menneskekender og Natholdet. Det er også stor sandsynlighed for, at du har oplevet ham ude på landets helt store spillesteder med hans to anmelderroste onemanshows Bøvl fra 2019 og Heldig fra 2022 som han har optrådt for udsolgt sale med i hele Danmark.

Lars Hjortshøj

Lars Hjortshøjs kæmpe talent for komik fornægter sig ikke. Det har banet vejen for en lang og imponerende karriere i både TV, radio og på film. Men det har alle dage været stand-uppen, der har været omdrejningspunktet for hans virke. Hans personlighed på scenen kombineret med en eminent evne til at skrive og levere jokes hiver ham op i en klasse helt for sig. Lars Hjortshøj er sammen med Benjamin Koppel netop nu aktuel med den nye landsdækkende musikalske comedy tour Jazz & Jokes, hvor komik og jazz blander blod.

Jakob Thrane

Jakob Thrane er en exceptionelt nærværende komiker med masser af overskud. Med sin energi, indlevelse og selvironi fanger han lynhurtigt publikum i et genkendeligt sprog og med relaterbare situationer, som man kender fra sin egen hverdag. I løbet af de seneste par år har danskerne virkelig fået øjnene op for Thrane, hvor han blandt andet har gjort sig bemærket i TV-successen Stormester, TV-serien Umage og senest med sit landsdækkende onemanshow Hurtig.

Lasse Madsen

Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når Lasse Madsen deler videoer på Instagram, hvor han gør kærligt grin med hverdagssituationer og stereotyper, som de fleste genkender sig selv i. Videoerne afslører ikke blot Lasse som et stort humoristisk talent, men også som en sand menneskekender. Han er dog meget mere end virale videoer på nettet. Han er også en eminent performer med en helt særlig forbindelse til sit publikum, og netop på scenen føler han sig allermest hjemme. Lasse Madsens første onemanshow, Forelsket, fik hele fire hjerter i Politiken.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede