Oplev en romantisk juleforestilling med de største stjerner fra Den Kongelige Ballet og Chris Minh Dokys Orkester

Dance Ballerina Dance er en dybt charmerende, sprudlende, dansende og musikalsk omfavnelse af julen. En adgangsbillet til et snedækket og juleudsmykket New York, hvor kærligheden banker på midt i den travle juletid. Croonerklassikerne smyger sig sensuelt om publikum, mens et ægte romantisk juleeventyr er under opsejling. En forførende forestilling i verdensklasse med balletdanserne fra Den Kongelige Ballet og Chris Minh Dokys swingende jazzorkester.

Dance Ballerina Dance er kærlighedshistorien om den unge succesfulde ballerina Audrey (Holly Dorger) og jazzmusikeren Gene (Ask la Cour) der trods både udfordringer, tvivl og misforståelser finder hinanden. Dog ikke uden lidt magisk hjælp fra ’Santa’ (Alban Lendorf), der både spreder julestemning og forelskelse bag kulisserne.

Billeder fra forestillingen 

Kopi Af Forestillingsbilleder Dance Ballerina Dance
Kopi Af Forestillingsbilleder Dance Ballerina Dance (1)
Kopi Af Forestillingsbilleder Dance Ballerina Dance (2)
Kopi Af Forestillingsbilleder Dance Ballerina Dance (3)

Musikalsk kan publikum glæde sig til udødelige croonerklassikere som: It Had To Be You, Please Come Home For Christmas, White Christmas, Winter Wonderland, The Christmas Song, Baby It Is Cold Outside, My Heart Belongs To Daddy, Have Yourself a Merry Little Christmas og mange flere.

Dance Ballerina Dance har været flere år undervejs, og Chris Minh Doky, der er manden bag idé og manuskript, glæder sig til at se juleforestillingen folde sig ud med imponerende scenografi og kostumer, samt dans og musik i absolut topklasse.

“Jeg glæder mig vildt til, at vi skal skyde gang i julestemningen i 2023 med ’Dance Ballerina Dance’ – det bli’r intet mindre end magisk! Og så er jeg lykkelig for, at vi har kunne samle så stærkt et dream-team af dansere og musikere – det er helt unikt!” 

Chris Minh Doky

Hør mere om forestillingen her 

Kreativt hold:
Idé og manuskript: Chris Minh Doky
Koreograf: Gregory Dean
Instruktør: Femke Mølbach Slot
Scenograf: Nadia Nabil Korsbæk
Kapelmester: Chris Minh Doky
Producent: Christian Krage - Live Nation og Thomas Langkjær – Lion Musicals

I ‘Dance Ballerina Dance’ medvirker bl.a.:

Alban Lendorf (Santa)
En af dansk ballets største stjerner. Solodanser ved Den Kongelig Ballet samt stjerne-solodanser på American Ballet Theater i New York. 

Holly Dorger (Audrey)
Født i USA og blev ansat ved den Kongelige Ballet i 2008. Er en af teatret største og mest kendte kvindelige solodansere. 

Ask La Cour (Gene)
Begyndte sin karriere hos den Kongelige Ballet, men flyttede til New York i 2002 hvor han blev solodanser på New York City Ballet. 

Forestillingen er produceret af Live Nation i samarbejde med Lion Musicals.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede