Nyt show med Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og Rasmus Bruun.

Kirsten Birgit & Rasmus Bruun vender tilbage på de skrå brædder landet over og til Musikhusets Store sal. Denne gang er det med dét, de to gør bedst, nemlig: Dagsaktuel, overlegen politisk satire.

"Det er klart, at vi med showet går benhårdt efter at vælte minimum én minister med vores bidske og samfundskritiske satire; og hvis en af dem kunne være Jeppe Kofod, så er vi glade”, siger Rasmus Bruun og suppleres af Frederik Cilius:

"Den anden kunne f.eks. være Jesper Petersen, men det har intet at gøre med deres fælles interesse for 15-årige piger. Det er mere for at se, om man kunne få Jesper Petersen til at ændre ansigtsudtryk bare én enkelt gang.”

Duoen har allerede haft stor succes med at omsætte det populære Radio 24/7-satireprogram til et sceneshow med Det Skide Show i 2018 og senest Sommeren på Birgitø i 2020, hvor Politiken begejstret skrev:

“Provokerende, uhyggeligt dannet og bidsk samfundssatire” og “kammerteater med kultpotentiale”.

I det nye show Den Korte. Live on Stage 2022 er det især den ætsende aktuelle politiske satire, der er i højsædet. Her vender de to karakterer nemlig tilbage til det velkendte radiostudie og den klassiske stil, som vi kender fra radioprogrammet.

“Dylan havde også sin elektriske og kristne periode, men han vendte tilbage til den folkemusik, som havde gjort ham til Dylan”, siger Rasmus Bruun. “Man kan godt sige, vi er gået i gang med at stemme den akustiske guitar og har taget mundharmonikastativet om halsen”, slutter Frederik Cilius.

Publikum kan glæde sig til at opleve det velkendte univers på scenen og et show, der udvikler sig hver dag i takt med nyhedsstrømmen.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
NEM Pause kr. 85,- NEM-pose - øl, vand og snacks kr. 95,- Musikmenu Petit kr. 229,- Musikmenu Grand kr. 429,- Vin og snacks kr. 195,- Brasseriemenu - 3 retter kr. 350,- Oplevelsesmenu kr. 695,-
Bestil mad & drikke til Den Korte. Live on Stage 2022
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede