Nyt show med Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og Rasmus Bruun.

Kirsten Birgit & Rasmus Bruun vender tilbage på de skrå brædder landet over og til Musikhusets Store sal. Denne gang er det med dét, de to gør bedst, nemlig: Dagsaktuel, overlegen politisk satire.

"Det er klart, at vi med showet går benhårdt efter at vælte minimum én minister med vores bidske og samfundskritiske satire; og hvis en af dem kunne være Jeppe Kofod, så er vi glade”, siger Rasmus Bruun.

Duoen har allerede haft stor succes med at omsætte det populære Radio 24syv satireprogram til et sceneshow med Det Skide Show i 2018 og senest Sommeren på Birgitø i 2020.

I det nye show Den Korte. Live on Stage 2022 er det især den ætsende aktuelle politiske satire, der er i højsædet. Her vender de to karakterer nemlig tilbage til det velkendte radiostudie og den klassiske stil, som vi kender fra radioprogrammet.

“Dylan havde også sin elektriske og kristne periode, men han vendte tilbage til den folkemusik, som havde gjort ham til Dylan”, siger Rasmus Bruun. “Man kan godt sige, vi er gået i gang med at stemme den akustiske guitar og har taget mundharmonikastativet om halsen”, slutter Frederik Cilius.

Publikum kan glæde sig til at opleve det velkendte univers på scenen og et show, der udvikler sig hver dag i takt med nyhedsstrømmen. Hvilket krigen i Ukraine er et eksempel på. Invasionen kom netop, som showet havde premiere på Bremen, hvilket ikke afholdt komikerne fra at give politikere og hyklere et ordentlig rap over fingrede.

"De formåede at få 600 mennesker i Bremen Teater til at brøle vederkvægende af grin, mens verden var vel undervejs med at ramle." 

WEEKENDAVISEN
Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede