Aarhus Åbner op med Drew Sycamore og Calby. Kom til forrygende dobbeltkoncert med to af Danmarks hotteste navne.

Giv dig selv en mageløs sommeraften med hele to livekoncerter, når Aarhus Åbner Op med Drew Sycamore og Calby. De to fremadstormende stjerner har for alvor sat deres store aftryk på det danske landkort i det forgangne år.

Drew Sycamore

Hun brød igennem lydmuren med hits som Take It Back og I Wanna be Dancing, der begge har ligget på airplay charten i flere måneder og stadig gør!

Samtidig blev hun nomineret i to kategorier til Danish Music Awards som Bedste Nye Navn og Bedste Nye Live Navn.

For nyligt udkom den nye single 45 Fahrenheit Girl, som i skrivende stund ligger #1 på den danske airplay chart! Det er en vampyrlove-story, og titlen refererer til den kropstemperatur vampyren har, som er 7 grader celsius = 45 fahrenheit. Drew er stor fan af Twilight bøgerne, så en sang om vampyrer og det at lave en video med det tema, lå ligefor.

Drew Sycamore indspillede i løbet af en måned det kommende album Sycamore sammen med producer-brødrene Frederik- og Fridolin Nordsø samt sangskriver Lasse Boman, der alle var med indover det anmelderroste debutalbum Brutal fra 2019. Albummet indeholder 10 sange, der blev skabt i et kreativt rum med en fælles vision om ramme den optimale sangskrivning samt at bounce grænserne for pop-nostagien.

Som så mange andre kunstnere har Drew måttet udskyde sine koncerter til efteråret, og hun brænder virkelig for at komme ud at spille live.

Albummet Sycamore udkom 28. maj og har fået flotte anmeldelser.

*****

"Cementerer Drew Sycamore som en af de toneangivende musikere i Danmark anno 2021."

GAFFA

Glæd dig til spritnye numre krydret med brandvarme hits, når Drew Sycamore går på scenen sammen med bandet bestående af Maja Pyndt – bas, Amanda Wium – keyboards, Lasse Boman – guitar og Felix Ewert – trommer.

Calby

Med hits som Burnout, The Million Dollar Song og The Everyday Bit i rygsækken er sangeren Calby fløjet til himmels med raketfart. GAFFA har blandt andet kaldt ham for en stjerne in spe med international karakter, så du kan roligt glæde dig til en fantastisk koncert, når Calby indtager scenen i Musikhusparken. Glæd dig til koncerten, mens du lytter til hittet The Million Dollar song her.

For godt et år siden brød han som ny kunster lydmuren med sangen The Everyday Bit. Den blev Ugens Uundgåelige på P3 og toppede samlet set som #8 på dansk radio. Bag navnet Calby finder vi den danske sanger, sangskriver og producer, Mik Thybo. Billetterne til hans første show på Ideal Bar, blev revet væk og siden er interessen kun vokset.

Medier som GAFFA, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020’s one-to-watch og efter at have opnået stor hype med The Everyday Bit, udgav Calby derefter sin anden single Burnout. Et kæmpe hit, derfor alvor satte Calby på dansk musiks landkort. Burnout var i månedsvis den mest shazhamede danske sang, toppede som #2 på dansk radio og er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify.

Genåbningsfest under åben himmel

Dobbeltkoncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken.

Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

Læs mere om programmet for Aarhus Åbner Op

Praktisk information

Koncerterne med Drew Sycamore og Calby bliver afholdt for et stående publikum. Vi tager alle forbehold og følger altid myndighedernes gældende retningslinjer.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med spillestedet Train.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede