Brasiliansk stjerne skyder jazzfesten i gang i Musikhuset.

Traditionen tro inviterer vi på Jazzgalla i Musikhuset under Aarhus Jazz Festival. I år kan du opleve en af de største nulevende jazzstjerner, når brasilianske Eliane Elias giver en unik koncert sammen med Aarhus Jazz Orchestra.

Det er altid en ganske særlig oplevelse, når det suveræne, aarhusianske jazzorkester indtager scenen i Store sal sammen med internationale stjerner under den årlige jazzfestival.

Eliane Elias er kendt for sin helt særlige måde at kombinere jazz og bossanova med afsæt i sine brasilienske rødder. Og til dette års Jazzgalla tager Aarhus Jazz Orchestra og Eliane Elias på en musikalsk rejse gennem hendes store bagkatalog, der bugner af grammy's og internationale røster for Elias' præstationer som både sangerinde og pianist. Med sig på scenen er bassist Marc Johnsson og den altid karismatiske dirigent Nikolai Bøgelund.

Jazzgalla i Musikhuset under Aarhus Jazz Festival er hvert år en helt unik oplevelse med stort jazzorkester og internationale stjerner, der gæster Aarhus. Tidligere har Caro Emerald, Melody Gardot, Jamie Cullum og David Sanborn givet koncert med Aarhus Jazz Orchestra.

Aarhus Jazz Festival i Musikhuset

Koncerten med Eliane Elias og Aarhus Jazz Orchestra er en del af sommerens jazzfestival i Aarhus. Den 9.-16. juli fylder Aarhus Jazz Festival traditionen tro Musikhuset og resten af byen med de bedste jazztoner fra danske og internationale musikere. 

Se program for festivalen her

Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede