Forrygende og charmerende hyldest til Benny Andersen med Danmarks Underholdningsorkester og en perlerække af solister.

Den ordkløgtige rapper Per Vers inviterer sammen med Danmarks Underholdningsorkester til en helt særlig hyldestaften af den folkekære digters ord og sange i Musikhusets smukke, Symfonisk sal.

Med på scenen er en perlerække af solister, når Bisse, Katinka, Rasmus Dissing og Bodil Jørgensen sammen med Per Vers fortolker Benny Andersens ord og sange ved en unik koncert i Musikhuset.

Inden Benny Andersens død i 2018 kontaktede Per vers digteren. Mødet blev afsæt for Per Vers’ fortolkninger af Andersens legendariske værker, som nu bliver til en eksklusiv livekoncert.

”Jeg slog ham op i telefonbogen: Benny Andersen, Virum – sådan, en mand af folket! Benny fyrede op for rejemadder og snaps, mens jeg fortalte ham, at jeg havde en drøm om at læse hans 900 sider lange digtsamling – mindst to gange – og finde frem til en række digte, som jeg ville indspille og fortolke sammen med ham. Jeg fik et uforbeholdent ”ja”, og vi gik i studiet. To måneder senere døde han, og jeg stod tilbage med Benny Andersens sidste kreative output imellem mine hænder. Nu skal musikken ud. Nu skal manden hyldes!”

Benny Andersen har med sine sange og digte om livets gang efterladt sig et evigt aftryk på dansk kultur. Glæd dig til en helt særlig aften med kærlighed til Benny Andersen i selskab med stærke solister og et forrygende og velspillende orkester.

Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Find vej
Sådan kommer du til Musikhuset med cykel, bus, bil eller tog.
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede