HUGORM og Frank Hvam på dybt vand

Hvad får man, hvis man mixer Simon Kvamm og resten af HUGORM med Frank Hvam? Et musikalsk show in the making, inspireret af Talking Heads-koncertfilm Stop making sense og The Muppet Show.
Måske. Måske noget helt andet. Til efteråret får du svaret, når den umage konstellation lægger vejen forbi Musikhuset med showet En aften med HUGORM featuring Frank Hvam.

Sjov aften med god musik

På forhånd kan man vide sig sikker på to ting: Der er god musik, og det bliver sjovt. Men hvordan det hele spænder af, er til gengæld umuligt at forudsige.

Selve grundenergien er, at det simpelthen kunne være sjovt at hænge ud sammen. Vi har kombineret det, vi hver især kan, i et format, der på den ene side er en koncert, og på den anden side meget andet.

Simon Kvamm

Der er chancer, man kun får en gang i livet. For mit vedkommende er den musikalsk. Jeg glæder mig sindssygt til at komme på tour med HUGORM, som jeg betragter som Danmarks bedste liveband. Så skide være med, at Gnags aldrig ringede.

Frank Hvam

Forvent det uventede

Siden Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson dannede HUGORM i 2017, er de blevet kendt for deres legesyge tilgang til at optræde i tv-programmer og rundt om på festivaler og spillesteder. Til efteråret trykker de Hugorm-o-metret yderligere i bund.

I HUGORM har vi længe haft lyst til at lave noget lidt mere eksklusivt, hvor vi giver den ekstra gas med at eksperimentere med koncertformatet. Vi er blevet enige med vores ven Frank Hvam om at gøre det sammen. Og jeg tør godt love, at konceptet ender nogle steder, som man ikke forventer - og som vi heller ikke forventer.

Simon Kvamm

Forvent ikke et færdigsyet show, der er planlagt ned til mindste detalje. Til gengæld er du sikker på at blive en del af et show, hvor aktørerne på scenen har det sjovt, fordi de sætter sig selv på spil.

Det bli'r great

Du kan godt begynde at glæde dig til en både sjov og musikalsk aften, når de to forener deres fantastisk krøllede hjerner på scenen i Musikhuset.

Frank Hvam og HUGORM har tidligere arbejdet sammen i forbindelse med DR2-serien Make Badminton Great Again. Det kom der denne slagsang ud af:

Musikhuset Afterlive

Efter koncerten fredag kan du komme til gratis koncert med Lars Enggaard på Musikhusets Caféscene.

Med sine sårbare og lettilgængelige danske tekster, formår Enggaard at tale direkte til os om alt det usagte i hverdagen.

Vær opmærksom på, at koncerten først starter, når det sidste arrangement i Musikhusets sale denne aften er slut. Derfor kan starttidspunktet variere.

Afterlive med Lars Enggaard

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede