Klassisk musik møder fortryllende dans og elsket eventyr. 

Det spændende, unge musikerkollektiv Ensemble Hermes inviterer to dygtige dansere med på scenen og giver nyt og anderledes liv til H.C. Andersens populære eventyr om Den Lille Havfrue. Tag med en tur ud i bølgerne og opdag havets mystik med musik skrevet af Schubert, Sibelius, Christian Balvig og Philip Glass med flere. 

Inspireret af eventyret om Den Lille Havfrue fortæller forestillingen Bølgernes Musik en historie om havets mystik, havfruernes fortryllende dans og om mødet mellem menneske og natur. 

Dansere og musikere indgår i en fælles koreografi, hvorigennem forestillingen berører temaer som skrøbelighed, grådighed, længsel og menneskets forhold til naturen.

Se med fra prøvelokalet her:

Dygtige dansere og lokale strygere

Jasmine Gordon og Elena Nielsen er dansere af højeste kaliber, der ofte kan opleves i de største danske teater-, danse- og musicalproduktioner.

Ensemble Hermes er et  aarhusiansk strygerensemble, bestående af syv unge musikere. De spiller uden dirigent og med en kammermusikalsk tilgang som hovedfokus, hvilket sammen med en insisteren på musikalsk udøvelse af højeste kvalitet giver deres koncerter et helt særligt nærvær. Ensemblet skaber koncerter, der altid danner en sammenhængende fortælling, og som giver publikum mulighed for at opleve klassisk musik på nye måder.

Ensemble Hermes:
Romane Queyras
Nicolas Sublet
Agnes Hauge Mortensen
Daniel Mortensen
Rebecca de Carvalho e Silva Fuglsig
Gabriella de Carvalho e Silva Fuglsig
Malte Schmidt-Hemmet

Dans og koreografi:
Jasmine Gordon
Elena Nielsen

Forestillingen er udarbejdet af aarhusianske Ensemble Hermes i samarbejde med danserne Jasmine Gordon og Elena Nielsen og lyskunstner Anders Kjems.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede