Favourite Places med Karl William og Peter Vuust poster
Favourite Places med Karl William og Peter Vuust poster

Musikhusets koncertrække Favourite Places bringer musikken ud i byen og hjem i stuerne helt gratis.  

Pop, hiphop og jazz smelter sammen, når den aarhusianske sanger Karl William sammen med Peter Vuust Trio giver gratis koncert ved det populære madmarked Aarhus Street Food. Det sker søndag den 21. august kl. 17.30.

Karl William og Peter Vuust fortætter samarbejdet fra årets jazzfestival, når de sørger for, at der er guf til øregangene på et af Aarhus’ mest populære madsteder.

Karl William er højaktuel med sit anmelderroste fjerde album Ren. Ved denne koncert får Karl Williams fremragende vokal og musik lov til at udfolde sig i jazz-formatet sammen med Peter Vuust Trio, som består af Peter Vuust, Uffe Steen og Gustav Hagelskjær, der er blandt landets allerdygtigste jazzmusikere.

Tag dine venner under armen og oplev koncerten live, eller nyd den hjemme i sofaen. Vi sender live via Musikhusets Facebook, Instagram & YouTube kanaler.

Favourite Places er navnet på en koncertrække, hvor Musikhuset præsenterer livekoncerter på aarhusianernes favoritsteder.

Se tidligere Favourite Places koncerter

Koncerten arrangeres i samarbejde med Vilhelm Kiers Fond og er et af højdepunkterne i Musikhusets 40-års jubilæumsfejring.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede