Mikkel Schrøder udleverer dine kolleger i nyt musikalsk og hylende morsomt show

Under overskriften ”Et smugkig i dine kollegers dybeste og pinligste hemmeligheder”, tager Mikkel Schrøder os med til en firmafest, der mildest talt stikker af!

I one man / two band comedy showet skal Mikkel optræde til en firmafest og bliver inviteret med til teambuilding inden aftenens fest. Firmaets ansatte skal lære hinanden bedre at kende inden årets begivenhed, og forventningerne er tårnhøje.

Men i løbet af aftenen står én ting (udover at det nok ikke var så god en idé med fri bar) lysende klart: Alle har en skyggeside, og alle holder en hemmelighed som ingen andre kender til…!

Mikkel havner i den ene uventede og akavede situation efter den anden, når medarbejderne en efter en langsomt åbner op for posen med deres dybeste og saftigste hemmeligheder.

FIRMAFESTEN er en stærkt underholdende karikaturtegning af alle dem, vi (tror), vi kender,
fra vores hverdag og arbejdsplads. I Mikkel Schrøders kærlige, rammende og morsomme parodier møder vi firmaets ansatte på storskærm, når han taler, fortæller og synger om dem.

Mikkel Schrøders nye musikalske comedy show FIRMAFESTEN, er opfølgeren til hans seneste show Klassebilledet, der i 2018 begejstrede både publikum og anmeldere.

Kom med til årets firmafest - du kan godt finde det gode grin og danseskoene frem!

Varighed: Ca. 2 timer Inkl. pause. Bemærk, sluttidspunktet kan variere. 

Arrangør: MusikhusetKontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede