I 2021 drager Folkeklubben, efter en historisk lang koncertpause, atter på en landsdækkende tour for at præsentere de nye sange og det efterhånden omfangsrige bagkatalog.

De er kendt for at servere et brag af en koncert, og publikum elsker dem. Folkeklubben har over de sidste ni år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Nu er trioen igen stævnet ud for at give koncerter, og både anmeldere og publikum er begejstrede. Folkeklubbens livekoncert til De Grimmeste Aftener i Brabrand i juni har høstet hele fem stjerner hos GAFFA.

*****
"Folkeklubben er tilbage i deres rette element. God tur med bussen!"
GAFFA

Så du kan godt glæde dig til koncerten i Musikhusets Store sal. Med på scenen har bandet deres seneste og album Børn af den tabte tid. Og med et bagkatalog, der tæller hits som Fedterøv, Flammende hjerter, Danmarksfilm og Men ikke endnu en vinter - samt 12 nye sange på det seneste udspil - er der lagt op til et poetisk rockbrag.

Børn af den tabte tid

Her kan du høre Folkeklubbens single og titelsang fra bandets femte album, Børn af den tabte tid, der udkom den 6. november 2020. 

Det nye album har fået rosende ord af anmelderne

* * * *
"Folkeklubbens femte album er spækket med gode melodier, utallige referencer og et skarpt lydbillede, der har bandets tydelige dna-spor"
Soundvenue

* * * *
"Folkeklubben er stadig et af landets mest begavede og poetiske poporkestre her på deres femte album"
GAFFA

* * * *
"Det er en smuk dansk rockplade skabt af et orkester, der ikke er bange for at tage den store fortælling på sig"
Politiken


At forestille sig, at de tre medlemmer i Folkeklubben – der nu udsender nyt album, drager på turné og i det hele taget er aktivt til stede i en hypermoderne nutid, dét er, ifølge bandet, en vild tanke:

”Når vi kigger på vores opvækst i 80’erne på billeder eller ser klip fra datidens tv, virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os. Vi er børn af den tabte tid,” lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall, der tilsammen udgør Folkeklubben.

Og netop tiden – i det indre liv, i historien og i samfundslivet – er omdrejningspunktet på det nye udspil. Pladen er skrevet ud fra devisen om, at verden, som du kender den, er væk og borte, før du ved af det. Som de skibe, der forliser uden at efterlade andre spor end falmede billeder.

Med dette femte album på ni år er Folkeklubben klar til at møde verden, hvordan end den har tænkt sig at tage sig ud. Klar til at møde publikum. Klar til at spille i Musikhuset. Så glæd dig. Det bliver en mindeværdig oplevelse.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
MUSIKMENU - petit kr. 229,- MUSIKMENU - grand kr. 429,- Vin og snacks kr. 195,- Brasserie menu - 3 retter kr. 350,- Oplevelsesmenu kr. 695,-
Bestil mad & drikke til Folkeklubben
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede