Gå ikke glip af den ultimative hyldestkoncert til en af de mest ikoniske og mest elskede musikartister i vores generation.

FOREVER, the best show about the KING OF POP er en storslået fejring af Michael Jacksons 45 år lange og storslåede karriere. Glæd dig til en aften med maksimal energi, hvor Michael Jacksons store passion og innovation indenfor både dans og musik kan opleves.

Showet er smukt produceret med 21 internationale artister på scenen samt fantastisk iscenesættelse og audiovisuelt design. Showet har turneret i det meste af verden og er set af over 1 million mennesker, der har ladet sig rive med af de dygtige sangere, musikere og dansere. 

Ikonisk dans og musik

Michael Jackson var på alle måder ikonisk og helt særlig. FOREVER, the best show about the KING OF POP er en intens rejse gennem Michaels Jacksons største hits og alle de genrer, han arbejdede med lige fra rap over pop og rock til soul og ballader.

Showets mange dansere giver nyt liv til Jacksons legendariske liveoptræden og ikoniske dans. Alle følelser får frit løb, når showet bringer dig tilbage til den tid, Michaels Jacksons tid, med masser af store hits som The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, Beat It, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, Rock With You, They Don’t Care About Us, Dangerous, Thriller og mange, mange flere.

FOREVER, the best show about the KING OF POP er det eneste Michael Jackson show i verden, der er blevet blåstemplet af tre af hans familiemedlemmer.

"The show is too good to be true. I thought I saw Michael there"

Joseph Jackson

"Is not only his talent and his music, on stage, but also his heart. I´d like to see this show in Broadway."

La Toya Jackson

"The show is great, everyone did a wonderful work."

Jermaine Jackson

Glæd dig til en suveræn aften med fuld power, højt humør, store pophits og ikonisk dans.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede