Heino Hansen poster
Heino Hansen poster

Heino Hansen's Første Afskedsshow.

Billetterne til Heino Hansens ultra-populære onemanshow Heino Hansen’s Første Comedy Show blev revet væk og sikrede ham prisen som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla 2022. I takketalen lød det blandt andet fra komikeren.

Jeg har lavet 141 shows på 10 måneder, og det har været en stor oplevelse. Men jeg vil også sige, at min hjerne er gået lidt i stykker efterfølgende. Det er lidt et chok som komiker at finde ud af, at man kan blive mør på den måde, så jeg er glad for den her pris, for jeg tror faktisk, det var sidste skud, jeg havde i bøssen” 

Heino

Salen grinede – men var det en joke?

Pavestolt - med en hemmelighed

Efter 15 års intens jagt efter drømmen stod han nu der på scenen og takkede alle de vigtigste omkring sig. Pavestolt(!) over at have nået denne store milepæl i sit liv – toppen af dansk comedy - men der var noget, der begyndte at spire i ham. En hemmelighed, som han vil dele med dig i det nye Heino Hansen’s Første Afskedsshow

Heino siger, at det gider du godt se.

Det bliver ikke gammel vin på nye flasker. Det bliver ikke engang vin. Hvis det sidste gang var vin, så er det her champagne. Eller i hvert fald som minimum cava. Cava smager ærligt også bedre end champagne – ja du betaler for navnet, hvis man spørger mig. Jeg ved ikke en skid om vin eller pagne. Hvis sidste show var en lager-øl, er det her en porter. En gammel bitter porter, der virkelig hader Knud Brix fra Ekstra Bladet"

Heino

Det korte af det lange - Heino  er i gang med at udvikle et ambitiøst, modigt, lidt for ærligt - og ikke mindst virkelig sjovt show.

Grib chancen og oplev den prisvindende og folkekære Heino endnu en gang, når han indtager Musikhuset med sin nye comedyshow.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Bestil mad & drikke til Heino Hansen
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede