Heino Hansens standup succes vender tilbage til Musikhuset.

Komikeren Heino Hansen har taget danskernes hjerter med storm med sit første klassiske standup show nogensinde: Heino Hansen’s Første Comedy Show. Var du ikke blandt de heldige, der oplevede comedyshowet i Musikhuset i november, så har du atter chancen i april.

Publikum er vilde med Heino Hansen's Første Comedyshow, der har modtaget fire hjerter af Politikens anmelder, som bl.a. skriver:

♥︎♥︎♥︎♥︎

"Han besidder en jordnær charme, der får hans person til at gå rent ind.
(...) en underholdende, varm og menneskelig omgang comedy af den lidt gammeldags slags."

Henrik Palle, Politiken

Du har med stor sandsynlighed set Heino Hansen på tv-skærmen, de sociale medier eller live. Den herlige komiker er nemlig blevet superpopulær hos danskerne, blandt andet efter sin deltagelse i tv-programmet Stormester samt via sine mange vittige indslag på sociale medier. 

Den dag Heino blev sjov

I Heino Hansen's Første Comedy Show tager Heino publikum med tilbage til den dag, hvor han for første gang opdagede, at han er sjov. Om oplevelsen siger Heino selv:

”Den dengang 14-årige Heino skrev en dansk stil - der lagde klassen ned af grin. Fra det sekund vidste jeg, hvad mit liv skulle bruges til. Generte og anonyme Heino blev fra den ene til den anden klassens sjoveste - komikeren Heino Hansen var skabt. Den danske stil i 8.C på Sct. Jørgens Skole i Næstved, blev altså mit første Comedy Show - og du får i dette show lov til at høre opskriften på, hvordan unge Heino udviklede sin alternative hjerne, og måske får du også lov til at høre min danske stil fra 1998.”

Heino Hansen debuterede som standupkomiker i 2008, og allerede halvandet år senere blev han nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla. Senest er Heino blevet et hit hos de danske TV seere efter sin medvirken i det populære program Stormester og senest som ny vært på programmet Klipfiskerne. Med sit lune og herlige væsen og ikke mindst skarpe leveringer, har Heino Hansen indskrevet sig som en af de mest talentfulde spillere på den danske comedyscene. 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede