Oplev en den forrygende funkbassist Ida Nielsen i Musikhuset.

Ida Nielsen holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE fra 2010 indtil hans tragiske død i april 2016. Kort efter den første jamsession, kom hun med i hans band “The New Power Generation” og i 2013 blev hun også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl”. Som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række tv-shows.

Ida Nielsen vendte efter vennen og læremesterens død i sommeren 2016 hjem til Danmark og tog fat på sin egen karriere, sin egen musik. Hun samlede et fantastisk band og drog på landevejen.

I videoen kan du se Ida Nielsen og Band spille sangen Turnitup, som blev optaget til en koncert i Musikhuset i 2018.

Hun har siden spillet 6 koncertturnéer her i landet samt turnéret i det meste af verden. Både Kina, resten af Asien, Europa, USA og bl.a. Zanzibar har haft besøg. Og hun har udgivet 2 cd’er. Turnitup fra 2017 og Time 2 Stop Worrying fra 2019.

Hun har stødt og roligt bygget et stort publikum op som (igen) har fået øjnene op for denne charmerende, sprudlende kvinde, som samtidig spiller den ondeste funk-bas. Det er ikke for meget sagt, at hun her tilhører den absolutte verdenselite! Og hendes band starter festen op – og ser sig ikke tilbage!

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er et hårdtslående høj-energi funk-show med solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl – og selvfølgelig masser af bas!

Kan man lide Prince, kan man også lide Idas musik.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede