Manden med den fyldige og nuancerige soulstemme besøger Musikhuset med nye, danske sange.

Det er efterhånden 13 år siden, at Isam B udgav sit dansksprogede debutalbum Institution. Nu arbejder den dygtige sangskriver på sit kommende album Til Danmark er jeg kommet. Sangene handler i høj grad om hans fars historie som tilflytter i Danmark. Isam B udtaler om albummets historie:

"Det bliver anekdoter og sange fra gæstearbejdergenerationen til i dag; om deres liv, drømme og håb. Om da de ankom til Danmark i sin tid, om mødet med en anderledes virkelighed og søgen efter sindsro. Koncerten bliver derfor en hyldest og anerkendelse af deres indsats."

Isam B har løbende udgivet numre, som vil være at finde på albummet. Blandt andet sangen Bølger, som han optrådte med til dette års melodigrandprix. Ramadan i København, som Isam lavede sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis og Nana Jacobi, vil også være at finde på det kommende album. Hør sangen her:

Intim koncertoplevelse

Når Isam B giver koncert i Rytmisk sal, kan publikum se frem til en intim koncertoplevelse, hvor den altid karismatiske sanger rammer og rør de tilhørende med sine stærke historier om livet og hverdagen. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i livet generelt, hvor det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

Publikum kan også se frem til at opleve flere af de gamle klassikere fra Isam Bs danske album Institution, der blandt andet indeholder ny-klassikeren, den smukke fortolkning af H.C. Andersens tekst I Danmark er jeg født. Fans kan også forvente at høre sange, som Bølger og Ramadan i København, der vil være at finde på det kommende album Til Danmark er jeg kommet.

Line up

Isam B: vokal
Troels Kjær: vokal/keys
Yohanier Ramon Iznaga Flores: percussion
Paul Clarke: kor
Marianne Pagh: kor

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede