Manden med den fyldige og nuancerige soulstemme arbejder på sit kommende album ’Til Danmark er jeg kommet’. I den forbindelse besøger Isam B Musikhuset, og med som support har han Mattis.

Det er efterhånden 13 år siden, at Isam B udgav sit dansksproget debutalbum Institution. Nu arbejder den dygtige sangskriver på sit kommende album Til Danmark er jeg kommet. Sangene handler i høj graf om hans fars historie som tilflytter i Danmark. Isam B udtaler om albummets historie:

"Det bliver anekdoter og sange fra gæstearbejdergenerationen til i dag; om deres liv, drømme og håb. Om da de ankom til Danmark i sin tid, og om mødet med en anderledes virkelighed og søgen efter sindsro. Koncerten bliver derfor en hyldest og anerkendelse af deres indsats."

Isam B har løbende udgivet numre, som vil være at finde på albummet. Blandt andet sangen Bølger, som han optrådte med til dette års Melodigrandprix. Ramadan i København, som Isam lavede sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis og Nana Jacobi, vil også være at finde på det kommende værk. Hør sangen lige her:

Intim koncertoplevelse

Når Isam B giver koncert i Rytmisk sal, kan publikum se frem til en intim koncertoplevelse, hvor den altid karismatiske sanger rammer og rør de tilhørende med sine stærke historier om livet og hverdagen. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i livet generelt, hvor det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

Publikum kan også se frem til at opleve flere af de gamle klassikere fra sit danske album Institution, der blandt andet indeholder ny-klassikeren, den smukke fortolkning af H.C. Andersens tekst I Danmark er jeg født. Fans kan også forvente at høre sange, som Bølger og Ramadan i København, der vil være at finde på det kommende album Til Danmark er jeg kommet.

Support: Mattis

Soulet elektropop rammer dig med fuld integritet, når Mattis træder ind på scenen. I sammensmeltningen mellem det organiske og det mekaniske tårner han frem med tunge beats, grandiose korarrangementer og en intens energi. Med tracket Loverboy blev han i 2017 P3’s uundgåelige og #1 på HypeMachine som den mest postede sang i verden. De efterfølgende år er rullet rigtig hurtigt for Mattis, som har turneret i Europa, spillet på bl.a. Roskilde Festival, Smukfest og Reeperbahn Festival. Samtidig har han haft travlt i studiet, hvor han har lavet musik til den amerikanske tv-serie Shadowhunters og skrevet musik for Rihanna i London.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder her.
Se muligheder
Food
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhuset@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede