Ung jazz – følelsesladet, melankolsk og sofistikeret

Karmen Rõivassepp Quartet er en prominent og ung jazzkvartet fra Aarhus. Siden debuten i 2018 har de skabt sig et stort og hengivent publikum både i hjembyen og i resten af landet.

Nu står Europa for tur for kvartetten, som blev nomineret til en Danish Music Award i 2018 som Årets Nye Danske Jazznavn for debutalbummet Dance of Sounds. Men rejsen starter på hjemmebane i Musikhuset Aarhus, hvor de giver koncert under jazzfestivalen.

Kvartetten er i en konstant udvikling og musikalsk søgen, og bevæger sig gradvist fra deres fælles udgangspunkt i jazztraditionen til et moderne jazzudtryk, der er både reflekterende, følelsesladet og melankolsk. Vægten er lagt på gennemkomponeret materiale kombineret med musikalsk frihed og med plads til improvisationer.

Forvent en forbløffende ren vokal og fantastisk musikalsk sammenspil flettet sammen med sofistikerede melodier og harmonier.

Karmen Rõivassepp (voc), Simon Gorm Eskildsen (p), Adrian Christensen (b), Daniel Sommer (drm)

Praktisk info

På grund af corona skal der i år købes billetter til Musikhusets gratis koncerter under jazzfestivalen. Billetten koster 50 kroner og kan ombyttes til en øl eller vand i baren. 

Aarhus Jazz Festival i Musikhuset

Koncerten er en del af Aarhus Jazz Festival 2021. Musikhuset er med, når festivalen hver sommer fylder byen med skønne jazztoner.

Se hele Musikhusets program under årets jazzfestival

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede