På grund af de nuværende restriktioner er vi desværre nødt til at aflyse vores børnemusikfestival, Kazoo. Vi kan ikke samle så mange mennesker til et arrangement, hvor man skal bevæge sig rundt mellem hinanden og interagere på kryds og tværs.

Alle, som har købt billet til Kazoo, er blevet kontaktet direkte på den e-mail eller det mobilnummer, der blev oplyst ved køb.

Du kan læse mere om refusion af billetter her.

Vi havde glædet os helt enormt til at sætte vores nye, musikalske hjertebarn i søen for første gang, men det bli’r desværre ikke i år. Vi vil gøre os umage for at skabe en ny, spændende festival til næste år. Vi håber, I vil være med igen til den tid.

De to enkeltstående arrangementer med Katrine Bille og Sigurd Barret i Store sal er de eneste, vi kan afvikle. De foregår siddende med nummererede pladser, og vi sørger for, at det bli’r trygt og sikkert at komme i Musikhuset. Hvis I har lyst til at være med, er der stadig ledige billetter. Det koster 100 kroner pr. billet.

Mød musikken i alle dens mærkværdige og overraskende former. Musikhuset bliver over to dage til en musikalsk legeplads for børn i alderen 3-12 år. 

Kazoo er Musikhusets nye børnemusikfestival, hvor du kan komme tæt på Aarhus Symfoniorkesters instrumenter, synge med Den Jyske Operas familiekor eller spille og danse sammen med Teaterhuset Filuren og Det Jyske Musikkonservatorium. Du kan også møde Aarhus Jazz Orchestra, når de giver koncert i Store Sal med Sigurd Barrett og Katrine Bille. 

Dagsbilletter koster 30 kroner og giver adgang til en masse spændende oplevelser i Musikhuset.

Køb dagsbilletter til Kazoo her. Dagsbilletter giver adgang til foyeren og aktiviteter under Kazoo enten lørdag eller søndag.  

Hvis du vil opleve koncerterne med enten Katrine Bille eller Sigurd Barret  skal du købe en koncertbillet. Koncertbilletten fungerer samtidig som dagsbillet til Kazoo den pågældende dag.

Detaljeret tidsplan over festivalen bliver offentliggjort i januar.

Kazoo præsenteres i samarbejde med Music City Aarhus 2022 - hele Aarhus’ musikbyår.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede