Få en unik koncertoplevelse, når Lau Højen for første gang optræder solo i Musikhuset.

Han skrev sin første sang helt tilbage i børnehaven. Siden greb han guitaren og mødte Søren og Morten på Mellerup Efterskole i 1997 med hvem, han dannede Carpark North, der igennem mere end 20 år har vokset sig til et af Danmarks absolut største og mest indflydelsesrige rockbands. Nu står Lau Højen for første gang på helt egne ben med solo koncerter og nye sange på dansk.

"Jeg skrev sange som barn og havde dem oppe i mit hoved, om alt det jeg så, mærkede og oplevede i livet. Det var noget, der kom til mig meget intuitivt og frit, og det er noget, jeg kan mærke, jeg har brug for at få ud og kan gøre igen,” fortæller Lau Højen.

Første sange på dansk

Han skrev sin første sang på dansk, da han fortolkede Troels Gustavsen i TV2 musikprogrammet Toppen af Poppen. Siden fulgte Håb og Glastårne fra Carpark Norths seneste album, HOPE. Sangene udsprang af hans mors kamp mod kræft og død juleaften 2016.

"Det var nødvendigt og vigtigt for mig at skrive de sange. Og pludselig kom der flere, en masse digte og ord, om min mor, min familie, mine venner og om mig selv - alt det nære og ligefremme.” forklarer Lau Højen om tilblivelsen af de nye sange.

Her kan du høre Lau Højen synge på dansk, når han fortolker sangen Bonsoir Madame af Anders Blichfeldt i programmet Toppen af poppen.

Stadig en del af Carpark North

Udgivelsen af egen musik er på ingen måde et farvel til Carpark North. Faktisk har både Morten Thorhauge (trommer) og Søren Balsner (bas/keys), der igennem årene begge har arbejdet med musik, produktion og sangskrivning ved siden af Carpark North, opfordret deres barndomsven og forsanger til, langt om længe, også at få sine sange ud. 

Glæd dig til en mindeværdig aften i Musikhuset.

Mad & drikke
MUSIKMENU - petit kr. 229,- MUSIKMENU - grand kr. 429,- Vin og snacks kr. 195,- Brasserie menu - 3 retter kr. 350,- Oplevelsesmenu kr. 695,-
Bestil mad & drikke til Lau Højen
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede