Varm og stemningsfuld aften med Lucy Yeghiazaryan og Grant Stewart i Musikhuset.

Bliv forført af jazzsangerinde Lucy Yeghiazaryans fortryllende stemme og bliv henført til en af New Yorks jazzklubber, når hun indtager scenen med jazzsaxofonisten Grant Stewart som på smukkeste vis forener jazztraditioner med modige fornyelser som kilder sanserne. 

Repertoiret er en blanding af jazzstandards og en række personlige sange, som udfolder The American Dream og Lucys egen livshistorie.

Kunstnerne på scenen

Lucy Yeghiazaryan er en af tidens mest omtalte vokalister på New York’s jazzscene. Hun kombinerer den klassiske, elegante jazz stemme med en særlig intim kommunikation og kontakt med sit publikum. Hendes repertoire består af jazzstandards, som altid resonerer med hendes egne livshistorie, samt egne kompositioner, som inviterer lyttere ind i hendes liv, som kun de bedste sangskrivere kan. Siden hun flyttede til New York i 2015, har hun udgivet 3 anmelderroste plader, turneret rundt Nordamerika og Europa med navne som Harold Mabern, Houston Person og Rodney Whitaker, og etableret sig som en af fremtidens store navne indenfor jazzmusik.

Grant Stewart har været en integreret del af den Amerikanske jazzscene siden 1990. Han har været en fast figur på scenen i Smalls’ Jazzklub siden den blev etableret, og har indspillet og turneret med de største navne fra hans egen generation bl.a Brad Mehldau, Bill Charlap, Peter Bernstein. Grant er samtidig altid en favorit af den ældre generation, og har været saxofonist i grupper ledt af bl.a. Jimmy Cobb, Harold Mabern, Curtis Fuller, Clark Terry, Etta Jones og Harry Connick. I New York optræder Stewart tit på Birdland, Lincoln Center, SMOKE og Jazz Standard. Derforuden han har turneret verden rundt med forskellige ensembler. Grant har udgivet 16 plader som kapelmester, og er blevet nævnt i Downbeat Magazine’s Critic’s Poll 8 gange.

Med på scenen er har de Magnus Hjort på klaver, Graig Earle på bas og Cornelia Nilsson på trommer.  

Få en jazzoplevelse du sent vil glemme i Lille sal.

Musikhusets jazzklub

Koncerten er med i JazzKlubben, der er Musikhusets nye klub for nysgerrige musikelskere og jazzfolk. Som medlem får du unikke fordele, rabat på koncerter og adgang til lukkede arrangementer. Du får fem koncerter fordelt over fem måneder. Medlemsprisen er 900 kr. for alle fem koncerter. Det betyder, at du som medlem får en koncert gratis.

Læs mere om JazzKlubben

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede