Dronningen af dansk elektronisk musik vender tilbage til sit elektroniske rige.

Tag med LYDMOR på en musikalsk rejse tilbage til fremtiden, når hun optræder i Musikhuset med sin nye, eksklusive Space Tour.

Space Tour kommer til at indeholde elementer fra alle aspekter af LYDMORs virke, men der er ikke nogen tvivl om at det visuelle kommer i højsædet. Der er store oplevelser i vente.

Publikum fik en forsmag på den tilbagevendende elektroniske matriark i sommeren ’23. På Heartland Festival fik Lydmors koncert et propfyldt telt og et feststemt publikum til at koge over. GAFFA fastslog i anmeldelsen, at LYDMOR er “en af nationens største musikalske genier”.

★★★★★

Det her er LYDMOR, præcis som du har set hende før. Bare bedre. Det er en næste-generations computerprocessor. Hurtigere, mere kølig og energieffektiv. Ultra organisk sæt leveret med musikalsk overlegenhed og overmenneskelig all-over-the-placeness

GAFFA

Space Tour består af 4 shows i de 4 største byer I Danmark og bliver en excentrisk sammenblanding af alt, hvad LYDMOR står for. Dette er en tour og et show man ikke bør gå glip af. Specielt fordi LYDMOR er kendt for ikke at gentage sig selv, men i stedet altid søge nye veje hver eneste gang.

Senest, LYDMOR gæstede Aarhus, gav hun en suveræn koncert i Musikhusets intime Lille sal. Herunder kan du høre hendes suveræne udgave af nummeret The Last Call fra netop den koncert. Og så kan du godt begynde at glæde dig til at opleve hende folde sig ud med større armbevægelser i Symfonisk sal.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede