Oplev Lydmor på en helt ny måde, når hun gæster Musikhuset.

Lydmor, der har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropop-show, drager nu på tour i en anderledes og mere afdæmpet udgave. Den anmelderroste musiker skifter neon-malingen, lysproduktionen og de pulserende elektrobeats ud med den nøgne sang. Med dette greb ønsker multikunstneren Lydmor, med det borgerlige navn Jenny Rossander, at vække nyt liv i sine maleriske sange.

Nyt album ude nu

Lydmors nye akustiske album Nimue er lige udkommet i forbindelse med hendes turné her i efteråret, hvor hun gæster Musikhuset. Det er smukt, intimt og nærværende. Lyt til det her.

★★★★★★

Med Nimue har Lydmor begået endnu en kunstnerisk genistreg. Og det er fucking smukt.

GAFFA

Akustisk format i intime rammer

Lydmor har før flirtet med formatet, at optræde alene med sit klaver. I 2018 inviterede ROSA hende til at være en del af deres Naked Sessions under Spot Festival, og her viste Jenny Rossander, at hendes sange kan noget helt unikt i dette simple format. Kombineret med Lydmors ligefremme fortællinger om sin karrieres, op- og nedture som artist, sit ophold i Shanghai og det hektiske liv i kunst-orkanens øje, får publikum et indblik i en unik musiker og kunstners krøllede verden.

”Uanset om det stod på skarpskåren electro-pop eller stille sange på flygelet, brillerede Lydmor i DR Koncerthuset. Det var storladent og bjergtagende, men det forblev altid menneskeligt og nærværende…” 

Soundvenue

“Hendes fortællinger fra scenekanten skaber en fortrolig intimitet med publikum og Lydmor viser et ægte, uforceret nærvær.”

Information

Få en intim oplevelse i Lille sal, hvor der er skåret helt ind til benet.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede