Original og rå sanger tilsat sublime strygere.

Glæd dig til en unik og intim aften med spændende nyfortolkninger, når Lydmors vilde vokal smelter sammen med strygerensemblet Who Killed Bambi.

Stærk vokal og sublime strygere

Who Killed Bambi har fået en særlig stjerne i Musikhuset. De seneste år har sekstetten spillet koncerter, hvor de har inviteret danske solister ind i deres vidunderlige strygerunivers.

Her smelter alt fra popbaskere, radioballader til rockbrag sammen med det aarhusianske strygerensembles lyd og virtuositet. Det er tidligere blevet til mindeværdige koncerter med blandt andre Katinka, Kira Skov, Jonas Petersen fra Hymns from Nineveh, Sebastian Wolff fra Kellermensch, Ginne Marker og Fallulah.

Denne aften er det Lydmors vilde naturtalent, der får en forrygende tur i Who Killed Bambis suveræne selskab.

Ned i gear med Lydmor

Mange kender Lydmor fra hendes farvestrålende og bombastiske elektropop-show, som hun har turneret verden rundt med. På sit seneste, akustiske og anmelderroste album Nimue, har Lydmor skiftet neon-malingen, lysproduktionen og de pulserende elektrobeats ud med den nøgne sang. Musikken er mere afdæmpet, nærværende og intim. Med dette greb ønsker Lydmor, med det borgerlige navn Jenny Rossander, at vække nyt liv i sine maleriske sange.

Her kan du høre nummereret Shanghai Roar, som det lød i efteråret til en magisk koncert i Musikhuset, hvor Who Killed Bambi havde inviteret 12 seje solister med på scenen. Den ene altså Lydmor.

Nu kan du se frem til at få en hel aften i selskab med Lydmor og Who Killed Bambi.

Glæd dig til at få en skøn musikalsk liveoplevelse ind under huden i Musikhusets intime Lille sal, hvor Lydmors originale, legende og udtryksfulde univers folder sig ud på en helt ny måde.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede